Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ  ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
 Σοφία Μαυρίδου: «Ο αθλητισμός αποτελεί κύριο παράγοντα τόσο  της κοινωνικής όσο και  της πολιτιστικής ανάπτυξης και προβολής  ενός τόπου»

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία
Μαυρίδου, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, κ. Δημήτρης Ελευθεριάδης, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013,  στο γραφείο της στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας συνεχάρει  τον κ. Ελευθεριάδη για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, υγεία και δύναμη στο έργο του πάντα με γνώμονα τη  βελτίωση και την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Άλλωστε και η κ. Σοφία Μαυρίδου δέχτηκε τις ευχές του Προέδρου της ΕΠΣΠ για καλή θητεία και επιτυχίες στα νέα της καθήκοντα από τη θέση της Τομεακής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, τέθηκαν επι τάπητος προβλήματα, αιτήματα και προτάσεις που αφορούν  τόσο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όσο και τα ερασιτεχνικά  ποδοσφαιρικά σωματεία. Παράλληλα, αντηλλάγησαν απόψεις για την προοπτική του πιερικού ποδοσφαίρου, την ανάκαμψη των ομάδων, τη συμβολή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού, την προσέλκυση νέων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό καθώς και για την  αναζήτηση νέων ταλέντων προς όφελος του ποδοσφαίρου,  την ενίσχυση του αθλήματος προκειμένου να αναδειχθεί η περιοχή και να ανακαμφθεί οικονομικά, τις  προοπτικές για διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων αλλά και για τη  δημιουργία, αναβάθμιση και συντήρηση των χώρων άθλησης κ.α.  

Η κ. Σοφία Μαυρίδου επεσήμανε την ανάγκη τόνωσης του αθλητισμού και εξέφρασε την άποψη ότι διαφαίνεται μια καλή συνεργασία  με την ΕΠΣΠ για το καλό του τόπου. Την ίδια ώρα,  δεσμεύθηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στις δράσεις της ΕΠΣΠ  καθώς όπως είπε  ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό εντάσσονται στο γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της Π.Ε.Πιερίας. «Ο αθλητισμός αποτελεί κύριο παράγοντα τόσο  της κοινωνικής όσο και  της πολιτιστικής ανάπτυξης και προβολής  ενός τόπου» είπε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.