Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

«Κανείς δεν γνωρίζει τον επόμενο γραμματέα»...

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αλέκα Παπαρήγα να αποχωρεί από το «τιμόνι» της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, με αφορμή το 19ο Συνέδριο, σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».


Η κ. Κανέλλη, απάντησε: «Κυριακή κοντή γιορτή. Στην Αλέκα να την έκανες την ερώτηση από την ώρα που ψηφίζει η κεντρική επιτροπή, το ίδιο θα απαντούσε». Ξεκαθάρισε ότι: «Ουδείς γνωρίζει. Οι υποκειμενικοί παράγοντες δεν ισχύουν σε συλλογικότητες του ΚΚΕ. Στην Κεντρική Επιτροπή δεν υποβάλεις υποψηφιότητες, προτείνεσαι».

Υποστήριξε ακόμη ότι: «Μέχρι τώρα αντιμετωπίζεται η Αλέκα ως μία φυσιογνωμία για την οποία δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να αμφιβάλει για την προσφορά της. Μέχρι τώρα όμως με ενοχλεί αυτό που της έχετε σούρει. Από τον ξύλινο λόγο και διάφορα άλλα και ξαφνικά μέσα σε δύο μέρες αναφέρονται άλλα».

Και τόνισε προς πάσα κατεύθυνση να κάνει υπομονή μέχρι τη Δευτέρα για να δουν τι θα γίνει τελικά στο «τιμόνι» του ΚΚΕ. Άλλωστε, την Κυριακή ολοκληρώνονται οι διαδικασίες του Συνεδρίου...