Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μας το έστειλε ο ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Μια Αθλητική Γιορτή προετοιμάζει ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ το Σάββατο στο Β΄ΔΑΚ. Γιορτή τέτοια που αρμόζει στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία Χάντμπολ
 της ανδρικής ομάδας που επιστρέφει μετά απο 8 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Ο Πιερικός
Αθλητισμός γιορτάζει λοιπόν και τι σημαντικότερο από την άνοδο μιας ομάδας από την Κατερίνη, η οποία είχε στις τάξεις 22 αθλητές από την Πιερία και έναν Σέρβο ο οποίος θεωρείται κι αυτός ντόπιος αφού ζει εδώ και χρόνια στην πόλη μας.
Αξίζει να αναφέρουμε τα 23 αυτά παιδιά τα οποία είναι οι Κοσμίδης Βασίλης, Κοσμίδης Ηρακλής, Καραγιάμπας Νικόλαος, Τριανταφύλλου Σπυρίδων, Τριανταφύλλου Γιώργος, Βουτσάς Νικόλαος, Ξεφτέρης Γιώργος, Ντέσνιτσα Νταμίρ, Κοσμάς Ιπποκράτης, Χρύσος Γιώργος, Μεϊτανίδης Νικόλαος, Σαϊδές Γαβριήλ, Λυκόπουλος Κωνσταντίνος, Δράντζιος Νικόλαος, Ξώνης Αθανάσιος, Σαμλίδης Παναγιώτης, Ράπτης Ευάγγελος, Ράντος Γιώργος, Εγγλέζος Απόστολος, Ραγκέλοβιτς Ιβάν, Μελικιάν Γιώργος, Θυμιόπουλος Ραφαήλ και Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος.
Προπονητές τους οι Γιώργος Καραδήμος και Σωκράτης Σκούφας, Υπεύθυνος Αποστολής ο Βασίλης Σκαμαγκάς και Έφορος Τμήματος-Γιατρός Αγώνων ο Αναστάσιος Θάνος.
Το Σάββατο θα γιορτάσει ο Αρχέλαος την άνοδο και επι της ευκαιρίας αυτής, θα βραβεύσει τους αθλητές του οι οποίοι διακρίθηκαν σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο και είναι απο όλα τα τμήματα του Συλλόγου.
Αυτοί είναι η Ελισάβετ Πεσιρίδου και Γιώργος Ασλανίδης απο τον Στίβο, ο Ματθαίος Εγγονίδης και Χρήστος Μπάφραλης απο την Πάλη, η Αθανασία Φακοπουλίδου και ο Παναγιώτης Φωτιάδης, η Μαρία Τσιόνογλου και ο Αστέριος Θεοδώρου απο το τμήμα της Σκοποβολής. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση του Σαββάτου θα διεξαχθεί υπο την αιγίδα του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και του Προέδρου του Θωμά Παπαδημητρίου, τα ηχητικά είναι προσφορά του Μιχάλη Καμανατζή και της "ΗΧΟΤΕΧΝΙΚΗΣ", θα μοιραστούν εκατοντάδες μπαλόνια και κασκόλ με τα χρώματα της ομάδος, ενώ στο ημίχρονο και σε διαστήματα της αναμέτρησης θα χορέψουν οι γνωστοί "CAPOEIRA" του COLOSSEUM GYM & SPA" με τους άκρως εντυπωσιακούς 
Βραζιλιάνικους χορούς τους.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, 
αθλητικογράφος Μπάμπης Πεΐδης.