Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Πιερία πρωταγωνιστεί στο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής


Το 9ο Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ απέδειξε πως το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα - παρά τα σφυροκοπήματα που δέχτηκε και δέχεται από δεξιά και αριστερά, παρά τις «Κασσάνδρες» που «βλέπουν» καθοδική πορεία – έχει τη
δυνατότητα να ανανεώνεται, να συσπειρώνει και να εκφράζει τις προοδευτικές και δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, τις δυνάμεις της εθνικής προοπτικής και της ελπίδας.


Στην προσυνεδριακή διαδικασία οι πολίτες της Πιερίας συμμετείχαν ενεργά με θέσεις και προτάσεις που κατατέθηκαν από την ΝΟΕΣ στο Συνέδριο.
Στην διαδικασία για την εκλογή των συνέδρων, η Πιερία αναδείχτηκε μεταξύ των πρώτων νομών αφού ψήφισαν 2167 μέλη, αριθμός από τους μεγαλύτερους πανελλαδικά, με αποτέλεσμα να έχει και μια από τις μεγαλύτερες αριθμητικά αντιπροσωπείες στο Συνέδριο.

Το ΠΑΣΟΚ στο 9ο Συντακτικό Συνέδριο απέδειξε πως είναι γνήσια συλλογικό, συμμετοχικό και δημοκρατικό κόμμα. Μέσα από τον πλουραλισμό των απόψεων διαμόρφωσε την πολιτική πρόταση που αποτελεί την δημιουργική και ελπιδοφόρα απάντηση για την έξοδο από την κρίση.

Στη διαδικασία εκλογής των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής αναδείχτηκε η δυνατότητα της ανανέωσης του ΠΑΣΟΚ σε ηλικίες και ιδέες. Φάνηκε η δυναμική μιας τολμηρής φυγής προς τα εμπρός, επανασύνδεσης με την ελληνική κοινωνία, οικοδόμησης νέων γεφυρών με τις λαϊκές δυνάμεις.
Το ΠΑΣΟΚ ξανανεβαίνει μαζί με την άνοδο της χώρας.

Η ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ Πιερίας συγχαίρει τους Πιεριείς που εκλέχτηκαν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και καλεί όλα τα μέλη σε συμμετοχή και κοινή δράση για να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής.

ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ