Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 7/3 - 9/3/2013

Επιδείνωση με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τη Πέμπτη 7/3 ως και το Σάββατο 9/3.
Πιο αναλυτικά :


- Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σε όλη την Ελλάδα. Πιο έντονο χαρακτήρα θα έχουν τα φαινόμενα στο Ιόνιο Πέλαγος και τα πιο δυτικά τμήματα στης Ηπείρου, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Οι νότιοι, νοτιοδυτικοί άνεμοι, θα είναι αρκετά ενισχυμένοι στο Ιόνιο και το Αιγαίο Πέλαγος (5-7 μποφόρ).

- Μέσα στη Παρασκευή, τα φαινόμενα θα περιοριστούν σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αλλά και σε νησιά του βόρειου Ιονίου. Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο. Οι νότιοι, νοτιοδυτικοί άνεμοι θα είναι πιο ενισχυμένοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (5-6 μποφόρ).

- Τέλος, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, θα σημειώνονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου Πελάγους, τα πιο δυτικά τμήματα της Ηπείρου, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο. Οι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα είναι λίγο πιο ενισχυμένοι στο βορειοανατολικό Αιγαίο (5-6 μποφόρ).

greek-weather.org