Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Το νηπιαγωγείο του Μοσχοχωρίου 9 (εννέα ) παιδάκια με τις συνοδούς μητέρες τους και τη νηπιαγωγό κ Τσεντίδου επισκέφθηκαν τη παιδιατρική κλινική του Γ.Ν.Κ στο πλαίσιο του προγράμματος αγωγής υγείας "την υγειά σου για να έχεις".

Το νηπιαγωγείο του Μοσχοχωρίου 9 (εννέα ) παιδάκια με τις συνοδούς μητέρες τους και τη νηπιαγωγό  κ Τσεντίδου  επισκέφθηκαν τη παιδιατρική κλινική του Γ.Ν.Κ στο πλαίσιο του προγράμματος αγωγής  υγείας "την υγειά σου για να έχεις".

   Ήταν μια ωραία μέρα για τη κλινική  μας, δεχθήκαμε με χαρά τα παιδάκια και μας δόθηκε η ευκαιρία να  συνομιλήσουμε μαζί τους.
 Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η εξοικείωση και η άνεση που είχαν  με το χώρο του νοσοκομείου η εξυπνάδα τους και οι σπιρτόζες απαντήσεις τους.
Είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους μας, να γνωρίσουν τον Τασούλη τον πυρετούλη, να γνωρίσουν τη αλφαβήτα του νοσοκομείου και να τραγουδήσουν το χόκι -πόκι μαζί και με τη δική μας νηπιαγωγό κ Σινωπίδου και τη βρεφονηπιοκόμο κ Καλαιτζή.
Σίγουρα είχαν πολλά να διδαχθούν κι αυτά αλλά κι εμείς απ αυτή την επίσκεψη...



                                                           τα ευχαριστούμε


Ευχαριστούμε και την  σχολικό σύμβουλο νηπιαγωγών ν. Πιερίας κ Βασίλα που επισκέφθηκε τη παιδιατρική κλινική γνώρισε τους χώρους μας είδε "το μικρό νηπιαγωγείο" και επιμελήθηκε το αναλυτικό μας πρόγραμμα 
                                                                                                                                      Ηπροϊσταμένη                                                                                                                 Κακαμούκα Δήμητρα