Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ "ΠΟΛΥΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.." .ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΥΣΗΜΟ, ΟΤΑΝ Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..

Στην ημέρησια διάταξη του Δ.Σ  θέμα ήταν η ονομασία του Αθλητικού Κέντρου Κολινδρού το οποίο εισηγήθηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κολινδρού κ.Θεοδώρου τονίζοντας ότι πάρθηκε απόφαση στο συμβούλιο να δοθεί το όνομα του νυν Δημάρχου που είναι και ο ιδρυτής του αθλητικού κέντρου,αλλά και για την μεγάλη προσφορά όταν διετέλεσε Δήμαρχος στον Κολινδρό.
Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λαγδάρης λέγοντας το θέμα πρέπει να αποσυρθεί και να έρθει σε ένα επόμενο Δ.Σ. Από την παράταξη του ιδίου τον λόγο ζήτησε ο κ.Σουλτανίδης που  με γλαφυρό τρόπο είπε ότι κατά πόσο γνωρίζω εύσημα δίνουμε σε κάποιον που δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή αλλά για το δικό μας θέμα δεν έχω αντίρρηση να ονομαστεί το κέντρο με το όνομα του νυν Δημάρχου μετά την θητεία του,όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δικό του δημιούργημα.
Από την πλευρά της συμπολίτευσης μίλησε ο κ.Αγγέλου είπε απο την στιγμή που είναι απόφαση της Τ.Κ Κολινδρού θεωρώ ότι πρέπει να υλοποιηθεί.Βεβαίως αγαπητοί συνάδελφοι πιστέυω και άλλοι Δήμαρχοι προσέφεραν κάτι ανάλογο που δεν αναφέρθηκαν ποτέ χωρίς να αδικήσω κανέναν. Προτείνω  το Αθλητικό Κέντρο του Αιγινίου να ονομαστεί σε Τερζής Αναστάσιος και η κεντρική πλατεία του Αιγινίου να ονομαστεί σε Δημητριάδης Παντελης δυο Δήμαρχοι που πρόσφεραν τα μέγιστα όταν ήταν Δήμαρχοι Αιγινίου.
Αντίδραση είχαμε και απο τον κ.Πολυχρονίδη της ίδιας παράταξης αλλά και από τον Πρόεδρο της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Δανιηλίδη προτείνοντας να αποσυρθεί το θέμα και να δοθεί το όνομα του νυν Δημάρχου μετά το τέλος της θητείας του.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία με 14 ψήφους.

Κυρίες και Κύριοι το σχόλιο μου είναι στο παρελθόν μεγάλοι πολιτικοί άνδρες της Ελλάδος δεν τιμήθηκαν εν ενεργεία αλλά όταν έφυγαν από την ζωή.
Δεν μπορεί να ασχολούμαστε με ονοματοδοσίες όταν η Βόρεια Πιερία έχει τεράστια προβλήματα,διόδια,όταν δεν έχουμε πίσσα να κλείσουμε τις τρύπες στους δρόμους των χωριών μας,όταν τουριστικά είμαστε ΜΗΔΕΝ να ασχολούμαστε με τέτοιου είδους θέματα. Πώς θέλουμε να μας πιστέψει ο πολίτης που γελάει με τα χάλια μας..
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ....ΣΤΟΠ ΠΙΑ....
ΌΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Δ.Σ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ?
ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ......