Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

«Ο Φαν Πέρσι είναι τυχερός που ζει» (vds)

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έξαλλος ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά το περιστατικό μεταξύ του Γουίλιαμς και του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.«Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι τυχερός που ζει. Αυτό που
έκανε Γουίλιαμς ήταν μια αισχρή πράξη» δήλωσε προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο παίκτης της Σουόνσι κατά την διάρκεια της σημερινής (23/12) αναμέτρησης με την Γιουνάιτεντ που έληξε ισόπαλη 1-1, ενώ ο διαιτητής είχε σφυρίξει για φάουλ κλότσησε την μπάλα σε απόσταση «αναπνοής» από τον αυχένα του Φαν Πέρσι, όποιος ήταν πεσμένος στο έδαφος με κίνδυνο να τον τραυματίσει σοβαρά.
«Θα έπρεπε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να τον αποβάλλει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ρόμπιν θα μπορούσε να έχει τώρα σπασμένο λαιμό. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο περιστατικό που έχω δει τόσα χρόνια στα γήπεδα» επισήμανε ο Σερ Άλεξ.

Όσο για της προθέσεις Ουαλού παίκτη ο έργκιουσον δεν δίστασε να δηλώσει:«Ήταν σκόπιμο. Ο διαιτητής είχε σφυρίξει, το παιχνίδι είχε σταματήσει. Θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει»
Ο ίδιος ο Γουίλιαμας μίλησε στους δημοσιογράφους πριν από το Φέργκιουσον και έκανε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους λέγοντας:« Εγώ απλώς ήμουν απογοητευμένος, έδιωξα την μπάλα και δυστυχώς βρήκε τον Φαν Πέρσι στο κεφάλι και εκείνος θύμωσε. Μετά από αυτό η ατμόσφαιρα ήταν λίγο τεταμένη αλλά όλα ήταν καλά στο τέλος»
Το βίντεο του περιστατικού:




sentragoal.gr/