Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Άρθρο του Κων.νου Προδρόμου για τις εξελίξεις στους ΑΝ.ΕΛ.

Μας το έστειλε ο Κων/νος  Προδρόμου..... Ευχαριστούμε πολύ

Ανεξάρτητοι Έλληνες
Εθνικό – λαϊκό Κίνημα
 
     Συνέλληνες ,  Αγαπητοί  φίλες-οι  του κινήματός μας.
 
     Παρακολουθώ τα πολιτικά πράγματα και αυτά που συμβαίνουν στο χώρο μας, τις αποσκιρτήσεις, αποχωρήσεις εν χορδαίς και οργάνοις πρώην  στελεχών μας άνευ λόγου και αιτίας. Για παράδειγμα εγώ την άνοιξη του 2010 έφυγα από το ΛΑ.Ο.Σ, όταν διαφώνησα στο μείζον θέμα του μνημονίου με τον Πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος αφού την πάτησε, όπως αποδείχθηκε, ύστερα το μετάνιωσε, δηλαδή όχι για προσωπικούς λόγους και φλύαρες – κουτσομπολίστικες προσχηματικές αιτιάσεις.
      Στην Πιερία έφυγαν νωρίτερα οι Κεχαγιάς  και Τσεχερίδης  και πρόσφατα ο Θεοχάρης. Οι δύο πρώτοι είναι δηλωσίες. Ο δεύτερος  είναι ΄΄Στρατηγός΄΄  και ο τρίτος ο εκλεκτός είναι καριερίστας ΄΄Πτέραρχος΄΄. Ιδιαίτερα σεις οι στρατιωτικοί, όπως φαίνεται, δεν σφυρηλατηθήκατε σαν τους εθελοντές στρατιώτες τόσα χρόνια από ισχυρή θέληση και πατριωτική συνείδηση, όταν λιγοψυχείτε  και λιποταχτείτε  μπροστά στον πόλεμο που δίνει η  χώρα μας απέναντι στα οικονομικά στρατεύματα κατοχής του Δ΄ Ράϊχ, απέναντι στο κατεστημένο  με τη συμμετοχή και του επαναστατικού κινήματος του Αγωνιστή Π. Καμμένου.
      Θέλω να πιστεύω πρώην συναγωνιστή Θεοχάρη ότι εσύ τουλάχιστον δεν θα καταντήσεις δηλωσίας και επίορκος των πεποιθήσεών σου για να πάρεις κάτι από τη σκιώδη δόξα του ετερόφωτου διάττοντα αστέρα που λέγεται Σαμαράς.
       Αλίμονό σας αποστάτες αν γλύψετε εκείνα που φτύνετε, τον μεγάλο Προδότη της Ν.Δ που κατάφερε σαν χαμαιλέων και δηλωσίας να πάρει την  αρχηγία της. Τον κωλοτούμπα της πολιτικής που κατάντησε γενίτσαρος του μνημονίου και κατοχικός ΄΄Πρωθυπουργός΄΄ . Αυτόν που σαμάρωσε τον Ελληνικό λαό  και τον οδηγεί σε λιμοκτονία  σαν το συμπαθέστατο γάϊδαρο του Καραγκιόζη, ο οποίος θα τον τσακίσει πολύ σύντομα με τις κλωτσιές. Το επικείμενο τέλος του σε μερικές μέρες θα είναι απεχθέστερο του Παπανδρέου.
          Αλήθεια κ. Σαμαρά η διθυραμβική και πομπώδης υποδοχή του συμπαθέστατου Βούλγαρου Πρωθυπουργού τι σηματοδοτεί, ότι γίνατε ο παρίας της  Ε.Ε και ο ιδρυτής της Κομεκόν;  Δυστυχώς  καταντήσατε ο περίγελος των Βαλκανίων.
 
Κατερίνη 19.12.2012
 
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος Έλληνας
Μέλος Σ.Ε. Πιερίας