Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

"Συγγνώμη Πάνο" - Ψευδές το δημοσίευμα του Αιμίλιου Λιάτσου εναντίον του

«Επιτέλους δικαίωση». Ο Πάνος Καμμένος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του αλλά και την οργή του λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της δίκης που τον έφερε σε
αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο, Αιμίλιο Λιάτσο. Η υπόθεση ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και συγκεκριμένα ημέρα Παρασκευή, 27 του μηνός, όταν αστυνομικοί περνούσαν τις χειροπέδες στους καρπούς του τότε διευθυντή της εφημερίδας «Παρασκευή +13». 

Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, η Έλενα Τζούλη, είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Αιμίλιου Λιάτσου λόγω δημοσιεύματος στην εφημερίδα του. 
Οι μήνες πέρασαν και ο Αιμίλιος Λιάτσος, πριμοδοτούμενος από την Νέα Δημοκρατία ανηφόρησε την Μεσογείων και από την αφάνεια εγκαταστάθηκε στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης. Προηγουμένως είχε βεβαίως κλείσει την εφημερίδα του λόγω και της παύσης χορηγίας από τους ισχυρούς προστάτες του, που τον διέσωσαν από τότε που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το «MEGA». 
Η τοποθέτησή του σε θέση… κύρους στην ΕΡΤ δεν ήρκεσε για να αποφύγει την ποινική δίκη με αντίπαλο τον Πάνο Καμμένο. Έτσι, την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου, ο Αιμίλιος Λιάτσος ενώπιον του Δικαστηρίου αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως το επίμαχο δημοσίευμα που προκάλεσε την οργή της συζύγου του προέδρου των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» ήταν παντελώς ψευδές. 

Ο κ. Λιάτσος ζήτησε και συγγνώμη δημοσίως η οποία έγινε αποδεκτή. 

Ο Πάνος Καμμένος δίκασε μόνος του χωρίς άλλη βοήθεια από δικηγόρους. Ήταν δηλαδή πολλαπλώς ικανοποιημένος. Βεβαίως η λαϊκή ρήση είναι σαφής. «Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο», ισχυρίζεται ο θυμόσοφος λαός και ενδεχομένως να έχει και κάποιο δίκιο. Όσο για τον Πάνο Καμμένο, δηλώνει απολύτως δικαιωμένος. 

«Επί έξι μήνες συκοφαντούν εμένα, την οικογένεια μου, την σύζυγό μου και το πολιτικό μου περιβάλλον για να μην μιλήσω για τις ύβρεις και συκοφαντίες που αφορούν τις πολιτικές μου επιλογές. Έ, ήταν λοιπόν πια καιρός, κάποιος να αναγκαστεί να παραδεχθεί πως μας συκοφάντησε και να ζητήσει συγγνώμη. Εγώ την αποδέχτηκα διότι δεν με ενδιαφέρει ως πολιτικός να κερδίσω χρήματα από αγωγές» δηλώνει ο Πάνος Καμμένος στην zougla.gr.

Άλλωστε αργά το απόγευμα της Τρίτης, ο κ. Καμμένος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

Συγγνώμη για τα ψέματα-Τα χάλκεια καταρρέουν 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

zougla.gr