Ο λόγος για τον Λαρισαίο Αργύρη Ταραμονλή, σμήναρχο εν αποστρατεία, ο οποίος
ξεκίνησε να παράγει το δικό του κρασί το 1994. Με την παρότρυνση, ωστόσο, των φίλων του αλλά και τη θέληση που είχε να κάνει ένα νέο εγχείρημα, άρχισε να παρασκευάζει και… ουίσκι.
Ζωντανά μέσω skype, ο κ. Ταραμονλής εξήγησε τη διαδικασία της παραγωγής, παρουσίασε το ουίσκι του και αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις του.
ξεκίνησε να παράγει το δικό του κρασί το 1994. Με την παρότρυνση, ωστόσο, των φίλων του αλλά και τη θέληση που είχε να κάνει ένα νέο εγχείρημα, άρχισε να παρασκευάζει και… ουίσκι.
Ζωντανά μέσω skype, ο κ. Ταραμονλής εξήγησε τη διαδικασία της παραγωγής, παρουσίασε το ουίσκι του και αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις του.