Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ

Ελεύθεροι με περιοριστικό όρο αφέθηκαν μετά την απολογία τους, οι κατηγορούμενοι για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη στην Αλεξάνδρεια, από την Ανακρίτρια Βέροιας.
Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο τής εμφάνισης στο Α.Τ. κατοικίας τους
αφέθηκαν τελικά από την Ανακρίτρια Πρωτοδικών Βέροιας οι δύο πού κατηγορούνται για κακουργηματική ληστεία από κοινού και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος καταστηματάρχη στην Αλεξάνδρεια.
Οι κατηγορούμενοι με τα απολογητικά υπομνήματα τους πού κατέθεσαν διά τού συνηγόρου υπεράσπισης τους κ. Βασίλη Νουλέζα υποστήριξαν εμφατικά ότι δεν ενήργησαν με πρόθεση να αναιρέσουν με άσκηση παράνομης σωματικής βίας οποιοδήποτε χρηματικό ποσόν από τον μηνυτή ώστε να το ιδιοποιηθούν χωρίς δικαίωμα, αντιθέτως ότι ο ένας εξ αυτών δέχθηκε μειωτική συμπεριφορά από τον καταστηματάρχη πού αρνήθηκε να τους σερβίρει και τούς εξεδίωξε, και αναγκάσθηκε να την αποκρούσει κτυπώντας τον, όμως ότι δεν εισήλθαν στο κατάστημα του με σκοπό να δημιουργηθεί διένεξη , δήλωσε δε ο εμπλακείς ότι είναι μεταμελημένος ,ενώ να σημειωθεί ότι και οι δύο είναι οικογενειάρχες πολύτεκνων οικογενειών. Η υπόθεση αναμένεται να δικασθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.