Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Γιατί θεωρήθηκε τώρα ύποπτος φυγής ο Σμπώκος

Μας το έστειλε το diktionews.gr..... Ευχαριστούμε πολύ

Πολλά είναι τα ερωτήματα για το τι ακριβώς έχει συμβεί με το πάλαι ποτέ κραταιό πρωτοπαλίκαρο του Άκη Τσοχατζόπουλου Γιάννη Σμπώκο.
Αυτό όμως που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι ότι ο Γ. Σμπώκος μετά τη συμπληρωματική
κατάθεση του ξάδελφου του Τσοχατζόπουλου Νίκου Ζήγρα παρέμεινε ελεύθερος παρότι η Δικαιοσύνη κατανόησε πλήρως ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις περί συμμετοχής του - του Γ. Σμπώκου – σε εγκληματική οργάνωση.
Μάλιστα όταν το πρωτοπαλίκαρο του Άκη προσήλθε στον ανακριτή την περασμένη Πέμπτη, ενημερώθηκε και για την κατηγορία αυτή, ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και την έλαβε για την ερχόμενη Παρασκευή.
Τι μεσολάβησε λοιπόν από την περασμένη Πέμπτη έως και χθες ώστε ο ανακριτής να πεισθεί ότι ο Σμπώκος είναι ύποπτος φυγής. Την περασμένη Πέμπτη δηλαδή δεν ήταν;
Νομικοί κύκλοι προσπαθώντας να απαντήσουν στα ερωτήματα αυτά επεσήμαναν στο diktionews.gr ότι οι τελευταίες εξελίξεις για το άλλο μεγάλο θέμα – αυτό με τις λίστες των καταθετών στην Ελβετία – αλλά και οι εξελίξεις που πιστοποιούν τις σοβαρότατες ευθύνες του πολιτικού κόσμου – και πιο συγκεκριμένα πολιτικών του ΠΑΣΟΚ το οποίο όμως στηρίζει την κυβέρνηση – δεν άφησε άλλα περιθώρια.
«Κι έτσι την πλήρωσε ο Σμπώκος για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να στραφεί και προς την κατεύθυνση αυτή» πρόσθεσαν με νόημα οι ίδιοι κύκλοι.