Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Το ξένο πρακτορείο ξαναχτυπά

Μας το έστειλε το bankwars.gr..... Ευχαριστούμε πολύ
Σε µια εποχή που το ελληνικό τραπεζικό σύστημα εισέρχεται σε µια φάση ανασυγκρότησης και ισχυροποίησης µε την ανακεφαλαιοποίησή του και τη δημιουργία πιο μεγάλων τραπεζικών σχημάτων, η στάση συγκεκριμένων δημοσιογράφων του ξένου πρακτορείου ειδήσεων, οι οποίοι µε άρθρα τους

συκοφαντούν και δυσφημούν τους πάντες, δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τους σκοπούς και τις διασυνδέσεις τους.

Παρουσιάζοντας ως αποκαλύψεις στοιχεία σχετικά µε τις αμοιβές του Γ. Προβόπουλου όταν ήταν στον ιδιωτικό τομέα, στοιχεία που είχε δημοσιεύσει η χρεοκοπημένη εφημερίδα VETO γνωστά εδώ και τρία χρόνια και τα οποία πρόσφατα ξαναήρθαν το φως της δημοσιότητας, δείχνει την εμμονή αυτών που ξεκίνησαν τις επιθέσεις στην Τράπεζα Πειραιώς (θυμίζουμε άλλωστε ότι εναντίον του ξένου πρακτορείου ειδήσεων έχεικάνει μήνυση η Τράπεζα Πειραιώς για συκοφαντική δυσφήμηση). Η παρουσία του Προβόπουλου στην Βουλή τον Αύγουστο και τα όσα είπε για την υπόθεση αυτήν τους ενόχλησε πολύ και ιδού η αντίδρασή τους: βγάζουν το πόθεν έσχες του στον αέρα όπως είχε κάνει στο παρελθόν και η εφημερίδα VETO.

Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν όμως ; Ποιες είναι οι διασυνδέσεις τους µε τον Λαυρεντιάδη που κατέστρεψε τους μετόχους του και έχει αφήσει απλήρωτα τα δάνεια και τους εργαζομένους στην ΑΛΑΠΙΣ; Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τον τελευταίο καιρό ο Λαυρεντιάδης (ο οποίος ακόμα δεν
μπορεί να ξεχάσει ότι ο Προβόπουλος και ο Γούσιος ανέδειξαν το σκάνδαλο της Proton Bank – 800 εκατομμύρια ευρώ αν δεν θυμάστε καλά …) τροφοδοτεί µε «στοιχεία» εναντίον του Προβόπουλου κάποιους δημοσιογράφους. Τα στοιχεία που δίνει για τον Προβόπουλο ο Λούα-Λούα τα δημοσίευσε πρώτη η χρεοκοπημένη εφημερίδα VETO, που είχε βγάλει στον αέρα το πόθεν έσχες του Προβόπουλου. Απλά για να ξέρετε έναν μήνα πριν κλείσει η εφημερίδα είχε πάρει δάνειο από την Proton Bank του Λαυρεντιάδη ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία και εξαφανίστηκαν.

Αποκαλύπτεται ξεκάθαρα λοιπόν ότι υπάρχει µια συμπαιγνία και µια υπόγεια διασύνδεση μεταξύ δημοσιογράφων και του γνωστού Λουα-Λουα.
ΑΣΧΕΤΟ! Η έρευνα για την Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ και το ξέπλυμα χρήματος που εξετάζουν οι δικαστικές αρχές για τον Λαυρεντιάδη συνεχίζεται και σύντομα αναμένονται τεράστια νέα µε ονόματα και διαφημίσεις! Συγνώμη, διευθύνσεις εννοούσαμε!

http://www.bankwars.gr/?p=22531