Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ 

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην Πολιτιστική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης για την εξαιρετική μουσικοποιητική παράσταση ΄΄ Αφιέρωμα΄΄ στους μεγάλους μας δημιουργούς,  ποιητές-στιχουργούς- συνθέτες του έντεχνου ελληνικού
τραγουδιού,  που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία, λαμβάνοντας τα εύσημα του κοινού που έσπευσε με ενδιαφέρον να  την παρακολουθήσει, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια Ελεύθερης Κατερίνης.
  
Ιδιαίτερα, συγχαίρω το φίλο και συνάδελφο,  Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, κ. Χαράλαμπο Μπρουσκέλη αλλά και το δικηγόρο,  κ. Γιάννη Σιδηρόπουλο, που είχε την επιμέλεια των κειμένων, σκηνοθέτησε, παρουσίασε την εκδήλωση και ήταν ο κύριος εμπνευστής της.
  
Η εν λόγω εκδήλωση που επιμελήθηκε η αξιόλογη Πολιτιστική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης  με επαγγελματισμό, μεράκι και πολύ έμπνευση, αποτέλεσε την καλύτερη απάντηση στις δύσκολες συνθήκες που συνθέτουν το περιβάλλον της εποχής μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ο κόσμος έχει ανάγκη από ποιοτική ψυχαγωγία, από αληθινή επικοινωνία, έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ από διεξόδους από τα προβλήματα που τον περιβάλλουν και τέτοιους είδους εκδηλώσεις συνεπικουρούν σ’ αυτήν την κατεύθυνση.  
  
Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία σε όλες τις μελλοντικές εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης.




 Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ