Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλεία: Πόσα χρήματα φαντάζεστε ότι χωράνε σε ένα σουτιέν; - Χτύπημα μετά από τραπεζική ανάληψη!


Λίγα δευτερόλεπτα και μια απροσεξία του άντρα που έκανε ανάληψη από ΑΤΜ, ήταν αρκετά στη νεαρή...
Μέσα στο στηθόδεσμο της είχε κρύψει μια νεαρή τσιγγάνα,  μέρος από το ποσό που είχε κλέψει
νωρίτερα από άντρα στην περιοχή του Πύργου. Η έρευνα των αστυνομικών έβγαλε λαβράκι και κατάφεραν να εντοπίσουν τα περισσότερα από τα χρήματα που είχε κλέψει η νεαρή.

Ο άτυχος άντρας είχε επιστρέψει σπίτι του μετά από ανάληψη που είχε κάνει στην τράπεζα. Το τσαντάκι περιείχε το ποσό των 1.700 ευρώ και το ακούμπησε σε τραπεζάκι στην αυλή του σπιτιού του. Μέχρι να μπει και να βγει από αυτό, μια νεαρή τσιγγάνα είχε μπει στην αυλή και είχε αρπάξει από το τσαντάκι τα χρήματα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αλλά έγινε αντιληπτή από τη μητέρα του θύματος.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το γεγονός καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πύργου και άμεσα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό της νεαρής. Τελικά εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (24-09-2012) και σε σωματικό έλεγχο που της έγινε από γυναίκα αστυνομικό, βρέθηκε μέσα στο σουτιέν της κρυμμένο το ποσό των 620 ευρώ.

Κατά την προανάκριση οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της αποσπάσουν το που βρίσκονταν τα υπόλοιπα χρήματα. Η νεαρή τσιγγάνα ήταν αρνητική και τελικά ύστερα από έρευνες στον καταυλισμό που μένει στην περιοχή του κόμβου Φιλοθέης, οι αστυνομικοί εντόπισαν κρυμμένα ακόμα 800 ευρώ.

http://www.newsit.gr/