Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόεδρος περνάει από ανιχνευτή ψεύδους τους παίκτες!


ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μία αν μην τι άλλον, εξεζητημένη λύση βρήκε ο ιδιοκτήτης της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ για να εξακριβώσει εάν οι παίκτες της ομάδας του έστησαν ή όχι
τον αγώνα με την Μπότεβ Βράτσα το Σάββατο.

Η ομάδα της Φιλιππούπολης γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας με 1-0 με θύτη την ουραγό της βαθμολογίας Μπότεβ Βράτσα η οποία προερχόταν από ένα σερί πέντε ηττών.
Στο μυαλό του ιδιοκτήτη της Λοκομοτίβ, Βασέλιν Μαρέσκι, κινήθηκαν υποψίες και για να εξακριβώσει εάν κάποιοι παίκτης της ομάδας του έστησαν ή όχι το ματς πήρε την απόφαση. Να τους περάσει από τεστ αλήθειας!
«Δεν υπάρχει καμία ασφάλιση κατά των ηττών αλλά η ήττα αυτή ήταν πολύ περίεργη. Η αρχή του ευ αγωνίζεσθαι είναι η πιο σημαντική για μένα. Γι αυτό όλοι οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας θα περάσουν από τεστ αλήθειας».
Να σημειωθεί πως στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ αγωνίζεται ο Κύπριος αμυντικός Στέλιος Δημητρίου ενώ ως την 1η Σεπτεμβρίου άνηκε στο ρόστερ της ο Ηλίας Κυριακίδης. Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ και της Λάρισας είναι πλέον παίκτης της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Πριν από λίγες μέρες, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βουλγαρίας (BFU) ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για τέσσερις αγώνες που υπάρχουν υποψίες πως ήταν στημένοι.
Όπως αναφέρουν τα βουλγαρικά ΜΜΕ, το στήσιμο αγώνων είναι διαδεδομένο στην γειτονική χώρα εδώ και αρκετά χρόνια αλλά ποτέ κανείς ύποπτος δεν έχει δικαστεί με αποτέλεσμα μέχρι και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ασκήσει έντονη κριτική στις βουλγαρικές αρχές.

Επιμέλεια: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ