Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Αχαΐα: Νυχτερίδες κι αράχνες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ! - Ο ΟΤΕ έκοψε τα τηλέφωνα - "Η εικόνα θυμίζει διάλυση", λένε στελέχη του κόμματος

Μας το έστειλε το attacktv.gr.... Ευχαριστούμε πολύ
Εορταστικό χαρακτήρα επιχειρεί να προσδώσει το ΠΑΣΟΚ στην 38η επέτειο της ίδρυσής του. Για το σκοπό αυτό, άλλωστε, έχει διοργανώσει σειρά εκδηλώσεων ανά την επικράτεια, στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποιείται και η επίσκεψη του πρώην γραμματέα του Κινήματος και επί σειρά ετών υπουργού στις κυβερνήσεις του, Κώστα Σκανδαλίδη, στην Πάτρα, σήμερα, Παρασκευή (θα μιλήσει στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο "Αστήρ").
Ωστόσο, κάτω από την επιφάνεια των εκδηλώσεων κι από το επίπλαστο
πανηγυρικό κλίμα, κρύβετει η πραγματικότητα, που αποτυπώνεται τόσο στα αποτελέσματα-σοκ που κατέγραψε το άλλοτε κραταιό Κίνημα στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και που εξακολουθεί να καταγράφει και σε αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις, όπου βρίσκεται πλέον πίσω και από την εξτρεμιστική "Χρυσή Αυγή", όσο και στην κατάσταση που επικρατεί στις τοπικές του οργανώσεις.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συμβαίνουν στα ιστορικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Γεροκωστοπούλου, στο κέντρο της Πάτρας.

Κομμένο το τηλέφωνο στα κεντρικά γραφεία της Πάτρας
Εκεί, όπως ανέφερε στο attacktv.gr επιφανές στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, η γραμματειακή υποστήριξη έχει να πληρωθεί έξι-εφτά μήνες, με συνέπεια να μην προσέρχονται στην εργασία τους οι κοπέλες και τα γραφεία να μην λειτουργούν.
Πέραν αυτού, αν κάποιος επιχειρήσει να τηλεφωνήσει, θ' ακούσει φωνητικό μήνυμα, που θα τον ενημερώνει ότι ο αριθμός που κάλεσε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι οι τηλεφωνικές γραμμές είναι κομμένες, επειδή έχει συσσωρευτεί πλέον τεράστια οφειλή από ανεξόφλητους λογαριασμούς προς τον ΟΤΕ.
Περίεργο είναι δε πώς δεν έχει διακόψει την παροχή ρεύματος και η ΔΕΗ, η οποία με τόση... προθυμία κόβει το ρεύμα σε οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη έχει οφειλές απέναντί της.
Για να μην θεωρήσει δε κανείς ότι όλα τούτα συμβαίνουν κατ' εξαίρεσιν στην Πάτρα, τον πληροφορούμε ότι ίδια και απαράλλαχτη εικόνα διάλυσης εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από τα κεντρικά του γραφεία στην Αθήνα, όπου διατηρείται με νύχια και με δόντια κάποια στοιχειώδης ευταξία.