Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ροζ ραντεβού 29.000 €!


Εξιχνιάσθηκε έπειτα από συστηματική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, περίπτωση ληστείας σε βάρος 39χρονου, στην περιοχή της Τριανδρίας. Για την υπόθεση
συνελήφθησαν με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 46χρονος, 29χρονος αλλοδαπός και 23χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Ληστείας», «Ηθικής αυτουργίας σε ληστεία» και «Διευκόλυνσης ακολασίας άλλων».
Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες της 10-09-2012 η 23χρονη μετέβη στην οικία του 39χρονου στην περιοχή της Τριανδρίας προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, αφού προηγουμένως ο 39χρονος παθόντας είχε έρθει σε τηλεφωνική επαφή για το σκοπό αυτό με τον 46χρονο συλληφθέντα.
Αργότερα και αφού η 23χρονη είχε αποχωρήσει, εισήλθε στην παραπάνω οικία από το μπαλκόνι ο 29χρονος συλληφθείς, όπου απειλώντας τον 39χρονο με αντικείμενο του ζήτησε χρήματα, τρέποντάς τον με αυτό τον τρόπο σε φυγή από την οικία του.
Σύμφωνα με τον 39χρονο, όταν επέστρεψε στην οικία του διαπίστωσε ότι ο 29χρονος του είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 29.000 ευρώ, το οποίο είχε αναλάβει από τράπεζα και είχε σε εμφανές σημείο.
Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.