Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ προειδοποιούν και λαμβάνουν τα μέτρα τους...

Καταρχάς το έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές ότι δε θέλουμε να γινόμαστε αρεστοί, αν δεν είμαστε χρήσιμοι....

Δεύτερον, δεν είναι σωστό για κανέναν άνθρωπο στο κόσμο, να κατηγορείται αδίκως για κάτι που δεν
έκανε ή δεν είπε....

Τρίτον, μπορούμε να καταλάβουμε ότι τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ εκτός από φανατικούς υποστηρικτές, έχουν και ορκισμένους εχθρούς....
Είναι απολύτως λογικό από τη στιγμή που πρώτον δε χαϊδεύονται αυτιά και δεύτερον κάποιοι είχαν συνηθίσει έως τώρα  στην ασυλία, στη αυτοπροβολή  αλλά και να παίζουν "μονότερμα...."
Κάτι που όπως είναι φυσικό μας βρίσκει κάθετα αντίθετους, το κατακρίνουμε  και το καυτηριάζουμε.
Οπότε λογικό είναι να "τσούξει"... και να προκαλέσει αντιδράσεις.... Δικαιολογημένα ως προς τη λανθασμένη αντίληψη που επικρατεί.

Τέταρτον να μη χτυπάτε αθώους στόχους, θέλοντας μ' αυτό το τρόπο να τιμωρήσετε άτομα του μπλογκ... Είναι  άνανδρο και άστοχο...

Πέμπτον, την επόμενη φορά, όποιος κατηγορήσει αδίκως άτομο του στενού οικογενειακού μας κύκλου ή του μπλογκ, θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε στην Δικαιοσύνη, και  θα υποβληθεί μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης που τελείται με δόλο και θα κατατεθεί αγωγή αποζημίωσης για την προκαλούμενη ηθική βλάβη από την αδικοπρακτική συμπεριφορά των υπαιτίων, διότι το μπλογκ υπηρετεί την αλήθεια, το δικαίωμα πληροφόρησης και θα προστατεύσει την προσωπικότητα των αδίκως θιγόμενων με κάθε νόμιμο μέσον.
Επαναλαμβάνω, ΑΔΙΚΩΣ και μόνο αδίκως...

Τίποτα άλλο!!!!
Ευχαριστούμε...