Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Αγωγή κατά της Μαντόνα από Ρώσους ακτιβιστές

Μας το έστειλε το onlycy.com/.... Ευχαριστούμε πολύ

Μπορεί να έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την ημέρα που η Μαντόνα πραγματοποίησε τις συναυλίες της, στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολή, ωστόσο τα απόνερα της παρουσίας της, στην
Ρωσία, είναι ακόμα έντονα.

Όπως αναφέρει η Φωνή της Ρωσίας, ακτιβιστές από την χώρα ένωσαν τις δυνάμεις του προκειμένου να ανοίξουν μέτωπο με την βασίλισσα της ποπ. Οι εννέα Ρώσοι ακτιβιστές, ζητούν από την Μαντόνα, να τους καταβάλει 10 εκατ. δολάρια, επειδή όπως υποστηρίζουν προσεβλήθησαν από τον τρόπο που επέλεξαν για να στηρίξει τους ομοφυλόφιλους στην διάρκεια της συναυλίας της.

Οι ενάγοντες υποστηρίζουν επίσης ότι η Αμερικανίδα σταρ προσέβαλε το θρησκευτικό αίσθημα των ορθοδόξων, δείχνοντας εικόνες από σπασμένους σταυρούς κατά τη συναυλία αυτή.

“Οι ενάγοντες ζητούν αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης”, πρόσθεσε η αξιωματούχος του δικαστηρίου, χωρίς να διευκρινίσει σχετικά με το ύψος της αποζημίωσης που ζητούν.

Σε κάποια στιγμή της συναυλίας, η Μαντόνα σήκωσε την μπλούζα της και έμεινε με ένα μαύρο σουτιέν καθώς και με ένα σύνθημα που είχε γραμμένο στην πλάτη της, το οποίο έγραφε “όχι φόβος”. Εκείνη τη στιγμή, η Μαντόνα ζήτησε από του θεατές του σταδίου, να αγαπούν και να εκτιμούν τους ομοφυλόφιλους.

Την τελική απόφαση για το αν θα γίνει δεκτή ή όχι η αγωγή των 9 ακτιβιστών, θα την λάβει μέχρι της Παρασκευή ρωσικό δικαστήριο.