Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η μάχη με τα ναρκωτικά, η σύλληψη του κληρονόμου της Tetra Pak και το μυστήριο θανάτου της συζύγου του

Μας το έστειλε το onlycy.com..... Ευχαριστούμε πολύ

Σάλος στη Βρετανία από το μυστήριο που καλύπτει τον θάνατο της 48χρονης Eva Rausing, συζύγου του δισεκατομμυριούχου Hans Kristian Rausing, ο οποίος και ανακρίνεται.

Ο Hans Kristian Rausing, κληρονόμος της αυτοκρατορίας Τetra Pak, αρχικά συνελήφθη και ανακρίθηκε
από τη Scotland Yard με την υποψία της κατοχής ναρκωτικών τη Δευτέρα.

Μια επόμενη αναζήτηση έρευνα στο πενταώροφου αρχοντικό του ζευγαριού στο Cadogan Place οδήγησε στην ανακάλυψη του σώματος της Rausing, που πρέπει να είχε πεθάνει τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

Τότε όλοι θεώρησαν ότι ο σύζυγός της είχε τότε συλληφθεί σε σχέση με τον θάνατο και έκτοτε έχει μετακινηθεί σε μια “ιατρική μονάδα” όπου η θεραπεία θα μπορούσε να διαρκέσει για αρκετές ημέρες.

Ένας στενός φίλος του ζευγαριού που τους είχε επισκεφτεί μετέφερε στη Daily Mail την εικόνα της ολοκληρωτικής εξαθλίωσης.

“Δεν θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι επρόκειτο για δισεκατομμυριούχους. Αυτό δείχνει τις επιπτώσεις των ναρκωτικών. Δεν μπορούσαν να φροντίσουν τους εαυτούς τους και το σπίτι. Χρησιμοποιούσαν μόνο δύο δωμάτια. Είναι πολύ θλιβερό”, ανέφερε.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει το όνομα του ανθρώπου που τελεί υπό κράτηση, αλλά είπε ότι ένας 49χρονος είχε συλληφθεί στο νότιο Λονδίνο.

Η γεννημένη στις ΗΠΑ Eva Rausing και ο σύζυγός της είχαν συναντηθεί σε μια κλινική αποτοξίνωσης και είχαν δημοσιοποιήσει τη μάχη με τον εθισμό τους από το 2008.

H Eva Rausing πιάστηκε εκείνη τη χρονιά για κατοχή κρακ και ηρωίνης, παρευρισκόμενη σε δεξίωση στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο. Όλες όμως οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.

“Η τελευταία φορά που την είδα ήταν πριν από δύο μήνες. Είχε ξεκόψει από τους ανθρώπους για κάποιο χρονικό διάστημα, ειδικά μετά το περιστατικό στην αμερικανική πρεσβεία”, ανέφερε η Liz Brewer, φίλη της Eva.

Με τα χρόνια το ζευγάρι έχει δώσει πολλά εκατομμύρια λίρες για φιλανθρωπικούς σκοπούς συμπεριλαμβανομένηςτης Action On Addiction , φιλανθρωπικής οργάνωση στην οποία η Κέιτ, δούκισσα του Cambridge, είναι σήμερα επικεφαλής.



Η μεταθανάτια εξέταση την Τρίτη απέτυχε να προσδιορίσει την επίσημη αιτία θανάτου. Τώρα γίνονται περαιτέρω τοξικές εξετάσεις.

Αξιωματικοί από το τμήμα Ανθρωποκτονιών και Σοβαρού Εγκλήματος ερευνούν την υπόθεση “και ο θάνατος εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται αυτή τη στιγμή ως ανεξήγητος,” ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία εξετάζει τις κασέτες από το κύκλωμα ασφαλείας ώστε να δει τις τελευταίες κινήσεις του ζευγαριού και αν υπήρξε κάποιο άλλο πρόσωπο που εισήλθε ή εξήλθε της οικίας.