Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Απορρίφθηκε από το Μονομ.Πρωτοδικείο Κατερίνης η αίτηση της Τράπεζας, ανάκλησης τής προσωρινής διαταγής πού έδωσε ρεύμα στον 76χρονο Συνταξιούχο

Μας το έστειλε ο Βασίλειος Νουλέζας..... Ευχαριστούμε πολύ

Απορρίφθηκε  από το Μονομ.Πρωτοδικείο Κατερίνης η αίτηση της Τράπεζας, ανάκλησης τής προσωρινής διαταγής πού έδωσε ρεύμα στον 76χρονο Συνταξιούχο.

Αίτηση ανάκλησης τής προσωρινής Διαταγής με την οποίαν υποχρεώθηκε η
ΔΕΗ Α.Ε. ΝΑ ΕΠΑΝΑΧΟΡΗΓΉΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ 76 ΧΡΟΝΟ, κατ΄αρθρο 696 ΚΠΟΛΔ κατέθεσε η ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΕΤΑΙΡΊΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ Α.Λ. εναντίον τού 76χρονου Συνταξιούχου Αυτοκινητιστή από την Περίσταση Πιερίας στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης, με την οποία ζητούσε την ανάκληση τής χορηγηθείσας σ΄αυτόν προσωρινής διαταγής με την οποία επανασυνδέθηκε το ηλεκτρικό ρεύμα στην κατασχεμένη και εκπλειστηριασθείσα κατοικία του την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία όμως απορρίφθηκε ως απαράδεκτη και μη νόμιμη διότι δεν επήλθε μεταβολή των πραγμάτων όπως απαιτεί η διάταξη τού άρθρου 696 κπολδ, επιπλέον όπως τόνισε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ η Α.Λ. δεν απέβαλε τον εντολέα του πού έχει την νομή του ακινήτου μετά τής74χρονης συζύγου του ,πού αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα υγείας, ενώ αντέλεξε τονίζοντας ότι η αιτούσα δεν ερημοδικάσθηκε, ακούσθηκε στην πρώτη δίκη με την οποία χορηγήθηκε η προσωρινή διαταγή, άσκησε συνεπώς το συνταγματικό δικαίωμα τής ακροάσεως, δεν δικαιούται συνεπώς να ζητά υπό την μορφήν Τριτανακοπής την αναδίκαση, την επανάληψη τής υπόθεσης αυτής όπως ο νόμος ορίζει, προσκομίζοντας πλούσια νομολογία. Να σημειωθεί ότι ο 76χρονος έχει ασκήσει αίτηση Αναίρεσης στον Άρειο Πάγο πού επαναφέρει με Κλήση του, κατά τής εφετειακής απόφασης πού απέρριψε την ασκηθείσα έφεση του ,κατά τής Διαταγής Πληρωμής τού Μονομ. Πρωτοδικ. Κατερίνης διότι το μεγαλύτερο μέρος τής απαίτησης από την ΣΎΜΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ πού υπέγραψε , αφορά υπέρογκους, παράνομους τόκους και εκτοκισμό τόκων, για αυτό άλλωστε επαναδιεκδικεί την μοναδική κατοικία του πού ανήγειρε το 1978, και είναι αποφασισμένος να δικαιωθεί ιδιαίτερα τώρα πού ισχύει ο νόμος 3869/10 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και ευχαρίστησε όσους τού συμπαρίστανται στον δύσκολο δικαστικό αγώνα του.