Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Αποθέωση για τους διεθνείς (photos)

Η Εθνική Ελλάδας έφτασε στην Αθήνα μέσα σε πολύ καλό κλίμα και γνώρισε την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους στο αεροδρόμιο


Στην Αθήνα επέστρεψε η Εθνική Ελλάδας έπειτα από μία πολύ καλή παρουσία στο Euro
2012 που είναι σε εξέλιξη στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.
Κατά την διάρκεια της αποβίβασης από το αεροπλάνο οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής, γνώρισαν την αποθέωση κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια τους.
Και πώς να μην το κάνει άλλωστε όταν το συγκεκριμένο σύνολο άφησε εκτός την Ρωσία που είχε ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και φυσικά κοίταξε στα μάτια το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο την Γερμανία.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον χώρο παραλαβής των αποσκευών και δείχνοντας πως λειτουργούν σε οικογενειακό κλίμα, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο και φώναξαν δυνατά «Ελλάς».
Άμεσα, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος αποθεώθηκαν από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα.
Πλέον ο σχεδιασμός αρχίζει για τα προκριματικά του Μουντιάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Βραζιλία το 2014.
Ο όμιλος της Εθνικής ομάδας είναι βατός και η πρόκριση θα πρέπει να είναι ο μοναδικός στόχος για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος και αν είναι εφικτό από την πρώτη θέση του γκρουπ!
Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κόσμος είναι να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτήν την ομάδα που έχει χαρίσει χαμόγελα στον Ελληνικό λαό και να σταθεί δίπλα της σε κάθε βήμα.

Σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος τόνισε μεταξύ άλλων:
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Πετύχαμε το στόχο μας, που από την αρχή ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά. Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο ματς με τη Γερμανία, ειδικά μετά την ισοφάριση σε 1-1, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνολικά, όμως, το πρόσημο της παρουσίας μας είναι θετικό».
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, πρόσθεσε:
«Η πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι μεγάλη επιτυχία. Τώρα πλέον, πρέπει να τα δώσουμε όλα προκειμένου να πάμε στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο».
Και ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, δήλωσε: «Αποδείξαμε πως έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο. Αυτό φάνηκε από την πορεία που είχαμε στη διοργάνωση και από την πρόκρισή μας στα προημιτελικά του EURO
».
Δείτε μερικές φωτογραφίες από την άφιξη:
Επιμέλεια: Κυριάκος Αποστόλου




http://www.woop.gr/content/71537/apotheose-gia-tous-diethneis-photos