Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Η ΑΕΚ στην εποχή πλέον (Θεο)Θωμά


ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η εποχή Θωμά Μαύρου φαίνεται να ξεκινάει στην ΑΕΚ με πολλά ρίσκα, αλλά και πίστη ότι θα τα καταφέρει η κιτρινόμαυρη ομάδα να διατηρηθεί και στη συνέχεια.
Πολλοί είναι επίσης εκείνοι που πιστεύουν ότι οι συνθήκες δεν είναι τέτοιες που θα
επιτρέψουν στον Μαύρο να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Και υπάρχει φόβος να φθαρεί σύντομα, αφού ότι και αν γίνει αυτή την χρονιά θα είναι σαν ο ασθενής να χρησιμοποιεί ασπιρίνη και να μην υπάρχει θεραπεία.
Όμως ο Μαύρος γεννημένος νικητής μέσα στην οικογένεια της ΑΕΚ πιστεύει ότι θα βάλει το μεγαλύτερο και ωραιότερο γκολ.
Από την Δευτέρα ο Θωμάς Μαύρος με τον τίτλο του επίτιμου προέδρου μπαίνει μπροστάρης στο μάνατζμεντ της ΑΕΚ. Αυτό αποφάσισε το Σάββατο λίγο πριν τα μεσάνυχτα μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο. Εκεί έδωσαν το παρόν εκτός από τον Θωμά Μαύρο και τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο δικηγόρος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Κώστας Παπαδημητρίου, ο δικηγόρος της ΑΕΚ κ. Γρηγορίου, ο κ. Ηλιόπουλος (χορηγός της ΑΕΚ την τριετία 2007-2010) και ο Χρήστος Κωστής.
Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ο Θωμάς Μαύρος να αναλάβει εξ' ολοκλήρου τη Δευτέρα το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα λάβει αποφάσεις για προπονητή, παίκτες και όλα όσα αφορούν τη λειτουργία του τμήματος. Πρόεδρος στην ΠΑΕ παραμένει ο Ανδρέας Δημητρέλος. Προπονητής θα αναλάβει ο Βαγγέλης Βλάχος κατά πάσα πιθανότητα.
Μεταξύ άλλων αποφασίσθηκε. Να ορισθεί νέα γενική τιμή των καρτών διαρκείας στα 150 ευρώ, εκτός από τη θύρα 29 και τη θύρα των επισήμων. Συμφωνήθηκε επίσης, όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί διαρκείας, να πάρουν ακόμη μία κάρτα δωρεάν ως ένδειξη επιβράβευσης τους για την κίνηση αυτή.
Ο Θωμάς Μαύρος θέλει τον κόσμο της «Ένωσης» δίπλα του, και θεωρεί το νούμερο των 40000 διαρκείας με αυτή την τιμή εφικτό. Επίσης εξετάζεται η αίτηση δωρεών προς την ΠΑΕ ώστε να γίνει προσπάθεια για προσέλκυση Ενωσιτών.
Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται στην νέα Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.
Μετά την συζήτηση , ο Θωμάς Μαύρος πήρε τις εξής αποφάσεις σύμφωνα με δήλωσή του
«Μετά από συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Δημητρέλο και ενημέρωση για τα προβλήματα της ομάδας, τη Δευτέρα μπαίνω ενεργά στην ΑΕΚ για να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα μας και να αναγεννηθεί. Σας καλώ να είστε κοντά μας να βοηθήσετε στην αναγέννηση της ΑΕΚ και να γεμίσετε το γήπεδο. Για το σκοπό αυτό και κατόπιν εισηγήσεως μου στον πρόεδρο:
Α) Μειώθηκε η τιμή των εισιτηρίων στο ποσό των 150 ευρώ για όλο το γήπεδο -γενική είσοδος- (εκτός από τις θύρες 29, Ρ, Ρ1 και Ρ2) και ανοίγουν όλες τις θύρες (όσοι έχουν πάρει ήδη διαρκείας θα πάρουν ένα ακόμα δώρο στην ίδια θύρα).
Β) Ξεκινάει τη Δευτέρα -χωρίς καταβολή ποσού αρχικά- δήλωση συμμετοχής κάθε οπαδού για τη σωτηρία της ΑΕΚ, προκειμένου να διαπιστώσουμε ότι θα πετύχουμε τη συγκέντρωση των αναγκαίων χρημάτων. Η δήλωση συμμετοχής θα τελειώσει την 6η Ιουλίου. Για τους τρόπους επικοινωνίας και τη νομική διαδικασία θα ενημερωθείτε από τη ΠΑΕ.
Γ) Πιστεύω στην αγάπη σας , στο κάλεσμα για τη σωτηρία της ΑΕΚ μας και όραμά μου είναι η ομάδα μας να γίνει λαϊκής βάσης και να ανήκει στους ΑΕΚτζήδες».