Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μπόλονι τέλος, φαβορί ο Δώνης για ΠΑΟΚ!


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, αποτελεί από το απόγευμα της Πάρασκευής (25/5) ο Λαζλο Μπόλονι.
Πρόθεση των δύο πλευρών είναι να το «διαζύγιο» να είναι «βελούδινο» καθώς οι σχέσεις
παραμένουν καλές παρά το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατό ο Ρουμάνος να παραμείνει στον «δικέφαλο» για έναν ακόμη χρόνο.

Βεβαίως θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» όσον αφορά την αποζημίωση του Μπόλονι και το πότε ακριβώς θα λάβει όσο χρήματα του οφείλονται.
Πάντως το «διαζύγιο» δεν επήλθε μόνο για οικονομικούς λόγους, καθώς οι αναφέρουν πως πρόκειται για μία απόφαση που πήρε ο ίδιος ο Ζήσης Βρύζας. Και η οποία δεν είχε να κάνει απαραίτητα μόνο με τη μείωση του μπάτζετ. Να σημειωθεί ότι ο Μπόλονι, στην επαφή που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, έδειξε διάθεση να πέσει στις 350 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο η αρχκή πρόταση του ΠΑΟΚ για μείωση του συμβολαίου άγγιξε το 60%! Δηλαδή 200 με 250 χιλιάδες ευρώ.
Δώνης και Γεωργιάδης στην κορυφή
Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του Λάζλο Μπόλονι, πρώτος στόχος και φαβορί είναι ο Γιώργος Δώνης, με τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά. Επίσης ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, βρίσκεται και πρώην παίκτης της ομάδας και τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Γεωργιάδης.

Επαφές έχουν γίνει φυσικά και με τον τελευταίο, με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» να προσπαθούν να κατασταλάξουν στην καλύτερη επιλογή. Αυτή τη στιγμή ο Δώνης, λόγω και της μεγαλύτερης εμπειρίας που διαθέτει έχει προβάδισμα έναντι του Γεωργιάδη, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ως την ερχόμενη Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα έχει ανακοινώσει προπονητή.