Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πρόταση 200.000 ευρώ για Παναγιώτη Τσιντώτα στον Πιερικό. Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Σούλης. Προπονητής εκτός Πιερίας για τη νέα χρονιά

Προπόνηση γι αυτούς που δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη στα Ψαχνά έγινε σήμερα στο Α΄ΔΑΚ της πόλης μας. Νωρίτερα ο Σούλης Παπαδόπουλος, αποχαιρέτησε για 2η φορά τους παίκτες του Πιερικού
φέτος (κανείς δε ξέρει αν ήταν αυτή και η τελευταία) και αποχώρησε για να διεξαχθεί η σημερινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Τάσου Ιωαννίδη.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι νεαροί παίκτες του Πιερικού, με ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων η οποία προπονείται πλέον υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Τσιαμπέρα μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Κωνσταντινίδη, θα δώσει φιλικό μεσοβδόμαδα με την ΑΕΠ Ηρακλής στο στάδιο της Κατερίνης.
Η προπονητολογία εν τω μεταξύ καλά κρατεί στα στέκια της πόλης με το μόνο σίγουρο μέχρι τώρα σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ότι ο Πιερικός θα αποκτήσει προπονητή που είναι καταξιωμένος στη Β΄ Εθνική κατηγορία και δεν κατάγεται από την περιοχή της Πιερίας.
Πρόταση ύψους 200.000 ευρώ ήρθε στα γραφεία του Πιερικού, για τον Διεθνή με την Εθνική ομάδα Νέων της χώρας μας Παναγιώτη Τσιντώτα.
Ο νεαρός πορτιέρο της Κατερινιώτικης ομάδας έχει πρόταση από ομάδα Σούπερ Λίγκ και όλα δείχνουν ότι θα μεταγραφεί για να συνεχίσει σε αυτήν την καριέρα του.

http://pieriasport.blogspot.com/