Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Έκτακτο: Aδιέξοδο Πάμε σε εκλογές


Δυο ώρες κράτησε η σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια χωρίς να υπάρξει συμφωνία για κυβέρνηση.

Όλα δείχνουν ότι πάμε σε εκλογές και αύριο, όπως ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας,
πραγματοποιείται στη 1 το μεσημέρι σύσκεψη για τον ορισμό υπερεσιακού πρωθυπουργού

Ενδεικτική του δραματικού χαρακτήρα της σύσκεψης ήταν η επισήμανση του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι δεν πρέπει να βγούμε από τη σύσκεψη χωρίς κυβέρνηση.

Ευάγγελος Βενιζέλος
Σε δηλώσεις από το γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο κ, Βενιζέλος είπε ότι «η χώρα οδεύει δυστυχώς ξανά σε εκλογές μέσα σε λίγες ημέρες, υπό πολύ άσχημες συνθήκες» επειδή, όπως τόνισε «κάποιοι έθεσαν εν ψυχρώ το στιγμιαίο κομματικό τους συμφέρον».

«Ο ελληνικός λαός στις 6 Μαΐου μας είπε ότι δεν θέλει ξανά εκλογές ότι θέλει κυβέρνηση συνεργασίας. Ζητήσαμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων»

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να πείσουμε και το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑρ να προχωρήσουμε σε μια συνεργασία που θα ανακουφίσει το έθνος και θα δώσει ελπίδες στους Έλληνες»

«Είναι καθήκον κάθε πολίτη να διαβάσει τα πρακτικά της σύσκεψης. Επικράτησε αλαζονεία και τυχοδιωκτισμός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Η πατρίδα μπορεί να βρει το δρόμο της, θα αγωνιστούμε από μια βάση που είναι δυσμενής για το ΠΑΣΟΚ. Δεν έπρεπε να πάμε εδώ, πηγαίνουμε καταναγκαστικά, ας πάμε για το καλύτερο και για όνομα του θεού ας μην πάμε προς το χειρότερο», είπε.

Πάνος Καμμένος
Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο Πάνος Καμμένος: «Προτείναμε συγκεκριμένη κυβέρνηση εθνικού σκοπού και την αρνήθηκαν»

http://www.protothema.gr

Για συνεχή ενημέρωση πατήστε το παρακάτω
Συντονιστείτε στο zougla radio για όλες τις εξελίξεις
Έπειτα από δύο ώρες ολοκληρώθηκε η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια και η χώρα οδεύει για εκλογές με υπηρεσιακό πρωθυπουργό, όπως άφησε να διαφανεί ο Φώτης Κουβέλης.

Παράλληλα, κατά την έξοδό του ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προχώρησε σε μία σκληρή δήλωση: «Προτείναμε συγκεκριμένη κυβέρνηση εθνικού σκοπού την αρνήθηκαν. Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος μετά το πέρας της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο.


http://www.zougla.gr/