Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΠΡΟΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μετά την ληστεία αλά Χόλιγουντ της προηγούμενης Παρασκευής στα Τρίκαλα
(διαβάστε ΕΔΩ), στο αστυνομικό ρεπορτάζ ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα περιστατικό ληστείας. Αργά χτες το βράδυ, ξημερώματα Δευτέρας, σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ της Αλεξάνδρειας εισήλθε άγνωστος άντρας και πήρε τις εισπράξεις του πρακτορείου που ανερχόταν στις 4.000 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείο ετοιμαζόταν να κλείσει και να φύγει έχοντας τις εισπράξεις σε τσαντάκι κοντά στο ταμείο του πρακτορείου. Όπως συνήθιζε κάθε βράδυ πήγε να κλειδώσει την πίσω είσοδο του καταστήματος. Εκείνη τη στιγμή άγνωστος άντρας εισήλθε στο πρακτορείο, άρπαξε το τσαντάκι με τις εισπράξεις και επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. που τον περίμενε έξω. Όταν αντιλήφθηκε το γεγονός ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κινήθηκε προς την έξοδο αλλά δεν πρόλαβε το Ι.Χ. που είχε ήδη απομακρυνθεί. Βέβαια το θετικό είναι πως ο ληστής δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του και το πρακτορείο διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με κάμερες. Το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση.
Το αρνητικό είναι πως τα κρούσματα με τις ληστείες και τις κλοπές έχουν αυξηθεί ραγδαία και κανείς δεν γνωρίζει που θα φτάσει η κατάσταση.

http://alexandreia-gidas.blogspot.com/