Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Υποχρεωτική η συμπλήρωση του απογραφικού δελτίου καθώς και των εξαμηνιαίων δελτίων παραγωγής των μονάδων υδατοκαλλιεργειών για το έτος 2011

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας ανακοινώνεται το εξής:

          Υπενθυμίζεται η υποχρέωση για την συμπλήρωση του απογραφικού δελτίου καθώς και των εξαμηνιαίων δελτίων παραγωγής των μονάδων υδατοκαλλιεργειών για το έτος 2011.
     Επισημαίνουμε ότι οι κάτοχοι μονάδων καλλιέργειας μυδιού θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους και το βιβλίο των εγγράφων καταγραφής, σε αντίθετη περίπτωση  δεν θα είναι δυνατή η συμπλήρωση των απογραφικών δελτίων η οποία είναι   ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
           Η Υπηρεσία μας για το σκοπό αυτό θα βρίσκεται :
-        Στο  Λιμάνι Αλυκών Κίτρους και  ώρα  10:00, κατά τις ημερομηνίες 
   Δευτέρα  28 Μαΐου – Τετάρτη  30 Μαΐου - Παρασκευή 01 Ιουνίου .
          Τα αναγραφόμενα στοιχεία είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για τις στατιστικές του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας και για τη σύνταξη των ετήσιων εκθέσεων της Δ/νσης Υδατ/γειών προς Διεθνείς Οργανισμούς και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
           Χρησιμοποιούνται επίσης για τον ετήσιο απολογισμό αλλά και για τον προγραμματισμό των επόμενων ετών στα πλαίσια των κοινοτικών προγραμμάτων.
         Σας τονίζουμε ότι  η συμπλήρωση των παραπάνω δελτίων είναι συμβατική υποχρέωση, που απορρέει  από τους όρους των αποφάσεων μίσθωσης και άδειας ίδρυσης και λειτουργίας της μονάδας, από σχετικές Αποφάσεις και εγκυκλίους του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, καθώς και  από τους αντίστοιχους όρους των συμβάσεων παροχής οικονομικής ενίσχυσης. Παρόλο αυτά, κάθε χρόνο η Υπηρεσία μας αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην συγκέντρωση αυτών των στοιχείων.
        Σας ενημερώνουμε επίσης ότι για εκείνους που δεν θα είναι συνεπείς σε αυτήν την σημαντική προσπάθεια του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, εκτός του ότι θα γίνει  εφαρμογή των προβλεπομένων κυρώσεων,  θα αναγκαστεί η Υπηρεσία μας να μην εξετάζει και να μην προωθεί επενδυτικά τους σχέδια στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας.
       Η Υπηρεσία μας  είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή επεξήγηση σχετικά με τα παραπάνω (Πληροφορίες:  Δαφνάκης Αντώνιος, τηλ. 2351351140 και 141).