Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Συνάντηση Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα με πρώην προέδρους ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔ καθώς και με το τμήμα Γυναικείων Θεμάτων

Μας το έστειλε η ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
 Σε κλίμα ενότητας και διάθεσης για κοινό αγώνα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Απριλίου 2012, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, συνάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού
Αγώνα με τους πρώην προέδρους της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ Πιερίας.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε η πλειοψηφία των μελών του κόμματος που διετέλεσαν πρόεδροι της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ τα προηγούμενα χρόνια, στέλνοντας μέσω της συζήτησης που έγινε, μήνυμα ενότητας και συστράτευσης. Όλοι εξέφρασαν τη διάθεση να προσφέρουν στην πρώτη γραμμή του κοινού αγώνα στην κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση της Μεταπολίτευσης. 
 Όπως τόνισε τόσο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Μόσχος Γιαλένιος όσο και ο συντονιστής της επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Μπόλης, η συσσωρευμένη εμπειρία των ανθρώπων που διαχρονικά υπηρετούν το κόμμα θα δώσει την απαραίτητη ώθηση και δύναμη τόσο στους υποψηφίους της ΝΔ όσο και στα υπόλοιπα στελέχη προκειμένου να επικοινωνήσουν τη μοναδική αξιόπιστη πρόταση για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Την πρόταση της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά.  


Λίγο νωρίτερα η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα συναντήθηκε με το τμήμα γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ. «Η ΝΔ έχει ανάγκη το γυναικείο δυναμισμό και την αισιοδοξία σας», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ απευθυνόμενος στις γυναίκες του κόμματος ενώ ο κ. Μπόλης, σημειολογικά ανέφερε ότι το τμήμα γυναικών, συστάθηκε την εποχή της δικής του θητείας. «Οι γυναίκες μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από τους άνδρες. Μπορείτε να φέρετε τα πάντα εις πέρας με ευσυνειδησία», πρόσθεσε ο κ. Μπόλης.
Ανάλογες συναντήσεις αναμένεται να ακολουθήσουν και τις επόμενες ημέρες.