Τρίτη 17 Απριλίου 2012

«Κυβερνούσε ένας χασισοπότης»


Με απίστευτους χαρακτηρισμούς «στολίζει» ο Αχιλλέας Μπέος τον πρώην πρωθυπουργό, τονίζοντας
πως όλα ήταν ένα στημένο παιχνίδι για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε μέσα απ' τις φυλακές Ναυπλίου όπου κρατείται στο «Marconi Radio», εξαπολύοντας δριμεία επίθεση για μία ακόμα φορά κατά της πολιτικής ηγεσίας. Ο Αχιλέας Μπέος έκανε και πάλι λόγο για κατάχτηση εξουσίας, σχετικά με την κράτησή του, τονίζοντας πως δεν πρόκειται πλέον να παρακαλέσει, ενώ χαρακτήρισε και τον τέως πρωθυπουργό «χασισοπότη»!

Αρχικά δήλωσε ότι: «Είναι λαμόγια, με πολεμάνε, έχω πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν μου αφήνουν το τεκμήριο της αθωότητας. Θα κάνω 18 μήνες και θα βγω θέλουν δεν θέλουν, το έχω πάρει απόφαση. Παρανομούν! Κάνουν κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος. Δεν θα τους παρακαλέσω, αντίθετα θα τους ξεφωνίσω».

Έπειτα αναφερόμενος στους λόγους της κράτησής του, είπε: «Όλα ήταν είναι στημένο παιχνίδι, ενός χασισοπότη! Είναι λυπηρό. Ένας χασισοπότης κυβερνούσε δυο χρόνια την Ελλάδα. Θεώρησε ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ, να πάει ο Μπέος φυλακή την ώρα που χιλιάδες κόσμου διαδήλωνε στο Σύνταγμα κατά των μνημονιακών και δυσμενών μέτρων για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη»!

http://www.gazzetta.gr/