Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Και... καλογερικό στριπτίζ στα μπούγκα-μπούγκα του αθεόφοβου Σίλβιο


Νέα στοιχεία για τις εμπειρίες της στα πάρτι του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού έδωσε στη Δικαιοσύνη η 27χρονη Ιμάν Φαντίλ. Στα πάρτι που φέρονται να οργανώνονταν... στην βίλα του Σίλβιο
Μπερλουσκόνι, γνωστά ως «μπούγκα μπούγκα» αναφέρθηκε τη Δευτέρα στην κατάθεση της, ενώπιον του δικαστηρίου του Μιλάνου, η μαροκινή χορεύτρια Ιμάν Φαντίλ.
Η Ιμάν Φαντίλ, είκοσι επτά ετών, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το 2010 συμμετείχε σε σειρά δείπνων, στην βίλα του 'Αρκορε, ενώ, τον περασμένο Αύγουστο είχε παρουσιαστεί, με δική της πρωτοβουλία, στην εισαγγελία της ιταλικής συμπρωτεύουσας, για να διηγηθεί την προσωπική της εμπειρία, από τις βραδιές αυτές.

Η κατάθεσή της, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των ιταλικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης. «Σε μια από τις βραδιές, η περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι παρουσιάσθηκε ντυμένη καλόγρια, με ένδυμα από μαύρο ύφασμα και άσπρο κάλυμμα στο κεφάλι.

Είχε φορέσει και έναν μεγάλο σταυρό. Χόρεψε με τρόπο που θύμιζε το έργο Sister Act, και στην συνέχεια γδύθηκε, συνεχίζοντας να χορεύει λαπ ντανς. Κάποιες κοπέλες, δεν φορούσαν εσώρουχα», κατέθεσε η Ιμάν Φαντίλ.

Σε σχέση με μια άλλη φάση του «πάρτι», η Ιμάν Φαντίλ πρόσθεσε: «μια άλλη καλεσμένη, η Ίρις Μπεράρντι, φόρεσε μια φανέλα του παίκτη της Μίλαν Ροναλντίνιο, και χόρεψε με μεγάλη δεξιοτεχνία λαπ ντανς. Στην συνέχεια, έβγαλε την φανέλα και μία μάσκα που φορούσε, γδύθηκε, δηλαδή, και κράτησε μόνο ένα εσώρουχο στρίγκ στην ίδια απόχρωση του δέρματος της».

Η Ιρις Μπεράρντι φέρεται να «αξιοποίησε» το γεγονός ότι ήταν μελαψή για να παραστήσει τον τότε άσο της Μίλαν Ροναλντίνιο.
Στην κατάθεσή της, η μαροκινή χορεύτρια, υπογράμμισε πως «κατάλαβε ότι όσες κοπέλες έμεναν και μετά την γιορτή στην βίλα, εξασφάλιζαν μεγαλύτερα ποσά».

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έως σήμερα υποστηρίζει ότι «οι γιορτές του ήταν απλά δείπνα, χωρίς καμία πονηρή παρεκτροπή».

Πηγή:ethnos.gr

http://www.kentrinews.gr/