Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μητσοτάκης: «Ντόρα σταμάτα για το καλό του Κυριάκου»

Μας το έστειλε το diktionews enimerosi

Πληθαίνουν οι πιέσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη προς την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη να βρει τη φόρμουλα της απόσυρσης από την προσπάθειά της να κατεβεί
τελικά με τη Δημοκρατική συμμαχία στις επερχόμενες εκλογές.
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός ρωτήθηκε από στενούς φίλους του για το πώς θα νιώσει στο ενδεχόμενο η κόρη να μιλάει σε κάποια περιοχή και ο γιος (ο Κυριάκος Μητσοτάκης) σε μιαν άλλη.
«Αυτό δεν θα το ζήσω» ήταν η απάντηση του κ. Μητσοτάκη ο οποίος φαίνεται να θεωρεί ότι η Δημοκρατική Συμμαχία είναι πλέον καμένο χαρτί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο φέρεται να υποστηρίζει πως δεν θα έπρεπε το όνομα «Μητσοτάκης» να χρεωθεί επιπλέον αρνητικά σχόλια από τα όσα έχει χρεωθεί μέχρι σήμερα.
Όλα τα δεδομένα λοιπόν οδηγούν προς την κατεύθυνση ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ασκεί διαρκείς και ισχυρότατες πιέσεις προς την κόρη να σταματήσει αφού μάλιστα πληθαίνουν και τα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία σε κάποιες εκλογικές περιφέρειες δεν υπάρχει ούτε η δυνατότητα να ολοκληρωθούν τα ψηφοδέλτια.
«Δεν φταίει τίποτα ο Κυριάκος να χάσει και αυτός επειδή δεν την βγήκε της Ντόρας» λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πολλά για το περιβάλλον Μητσοτάκη. Η ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας της ΔΗ.ΣΥ. πάντως δεν σημαίνει ότι η κ. Μπακογιάννη θα βρεθεί, οπωσδήποτε, εκτός πολιτικού νυμφώνος αφού τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.