Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Άνω – κάτω η Νέα Δημοκρατία

«Μπαρούτι» μύρισε στον πρωινό καφέ της Νέας Δημοκρατίας. Γιώργος Μουρούτης και Ανδρέας Λυκουρέντζος ανταλλάξαν βαριές εκφράσεις αφορμή τα ψηφοδέλτια αλλά και η εικόνα που παρουσιάζει το κόμμα προεκλογικά.


Οι φωνές ακούγονταν στο διάδρομο και ακούστηκαν σκληρές φράσεις:
«Μας διαλύεις το κόμμα. Τι πράγματα είναι αυτά. Τι κάνετε;» φέρεται να είπε ο κ. Μουρούτης στον κ. Λυκουρέντζο, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για την κατάσταση που παρουσιάζει ο κομματικός μηχανισμός, λίγο πριν την τελική ευθεία των εκλογών. 


Η μομφή του κ. Μουρούτη δεν έμεινε αναπάντητη από τον κ. Λυκουρέντζο. Ο βουλευτής Αρκαδίας αντέδρασε. Η οργή ξεχείλιζε, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που τις τελευταίες ημέρες δεχόταν επίθεση από στενούς συνεργάτες του κ. Σαμαρά. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γραμματέας του κόμματος, εμφανώς εκνευρισμένος αποχώρησε από την σύσκεψη. Στελέχη του πρωινού καφέ φέρεται να εισηγήθηκαν οι περιοδείες να ξεκινήσουν από το Αιγάλεω στοχεύοντας προφανώς την β Αθηνών που είναι η εκλογική δεξαμενή του Π. Καμμένου. 


Ωστόσο ο Γιώργος Μουρούτης διέψευσε με ανάρτηση του στο Facebook το επεισόδιο. «Η τεράστια φαντασία των δημοσιογράφων» γράφει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου και φιλοξενεί κείμενο που αναφέρεται στο θέμα.



http://www.real.gr/