Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τέλος στα κόμματα εξουσίας

Το τέλος του δικομματισμού. Δεν πρόκειται ούτε για σύνθημα ούτε αποτελεί πολιτική επιδίωξη. Είναι η εικόνα της επόμενης ημέρας των εκλογών της 6ης Μαΐου έτσι όπως
καταγράφεται από τα αποτελέσματα της Ανοικτής Διαδικτυακής Ψηφοφορίας, η οποία διεξήχθη από τη zougla.gr και αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα από την Τρίτη 19 Απριλίου έως και την Παρασκευή το μεσημέρι, 20 Απριλίου.

Η έρευνα είχε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος αφορά περίπου σε 33.500 πολίτες-χρήστες του Διαδικτύου που ψήφισαν και το δεύτερο αφορά σε 1.313 άτομα που ανήκουν στην τράπεζα δεδομένων της zougla.gr έπειτα από δική τους απόφαση εθελοντικής συμμετοχής. Το δείγμα αυτό ανέρχεται σε 8.000 συγκεκριμένα άτομα, από τα οποία τα 1.313 ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Η επιστημονική ομάδα που έχει αναλάβει την τεχνική υποστήριξη των ανοικτών διαδικτυακών ψηφοφοριών ανέλυσε και στάθμισε τα αποτελέσματα ξεχωριστά για τα δύο σκέλη της έρευνας. 

Η zougla.gr δημοσιοποιεί κατ' αρχήν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο πλαίσιο του δείγματος από την Data Bank της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. Το ερωτηματολόγιο καθώς και οι προδιαγραφές είναι ταυτόσημα και ταυτόσημες και στα δύο σκέλη της έρευνας. 


Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο...
Ανοικτή Διαδικτυακή Ψηφοφορία – Αποτελέσματα


Δικό μας σχόλιο
Σας βάζω αυτή τη δημοσκόπηση επειδή πήραμε μέρος