Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ηλικιωμένη οδηγός σπέρνει τον τρόμο σε πολυκατάστημα

Δείτε το βίντεο από την τρομακτική πρόσκρουση αυτοκινήτου σε πολυκατάστημα της Φλόριντα. Προσοχή! Εικόνες που σοκάρουν (Vid)

Είναι η στιγμή που το αίμα όλων παγώνει όταν το λευκό Toyota με οδηγό την 76χρονη Thelma
Wagenhoffer χάνει τον έλεγχο και προσκρούει βίαια στη βιτρίνα πολυκαταστήματος στη Φλόριντα σπέρνοντας τον πανικό σε όσους τυγχάνει να βρίσκονται εκείνη τη στιγμή μπροστά της.
Βλέποντας το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, που δημοσιεύεται στη Daily News, καταλαβαίνουμε ότι τα χειρότερα ευτυχώς αποφεύχθηκαν.
Το αυτοκίνητο σπάει την πρόσοψη και μπαίνει με τεράστια ταχύτητα μέσα στο πολυκατάστημα, παρασύροντας και τραυματίζοντας ελαφρά 10 άτομα.

Ηλικιωμένη οδηγός εισβάλλει σε σούπερ μάρκετ από babisflou

Ανάμεσα στους τραυματίες ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, αλλά και μία 33χρονη μητέρα με τον μόλις 3 μηνών γιο της.
''Δεν καταλάβαμε τι συνέβαινε. Βρέθηκα τραυματισμένη πάνω σε πάρα πολλά σπασμένα γυαλιά'' δηλώνει από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η 81χρονη Maria Hernandez.
Παρακολουθώντας το βίντεο αντιλαμβάνεται κανείς πως όλοι σώθηκαν από θαύμα, καθώς η ταχύτητα με την οποία τρακάρει η 76χρονη είναι ικανή να τραυματίσει θανάσιμα όσους βρίσκονταν εκεί, ιδιαίτερα όσους κάθονταν δίπλα στην πόρτα.
''Αισθάνθηκα σαν κορίνα του μπόουλινγκ'' δηλώνει η Lasaunda Hampton, μητέρα του μικρού αγοριού που βρίσκεται στο μπλε καρότσι, όπως διακρίνεται στο βίντεο.
''Μας έσπρωξε όλους, τρόμαξα για τη ζωή του παιδιού μου'' συμπληρώνει η ίδια, η οποία νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες με κατάγματα στα πόδια, ενώ ο γιος της γλίτωσε με μόνο μία μελανιά στο πρόσωπο.
Η 76χρονη οδηγός δεν τραυματίστηκε, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης. Οι αστυνομικές αρχές ερευνώντας το αυτοκίνητο δεν εντόπισαν κάποιο μηχανικό πρόβλημα που θα ήταν υπεύθυνο για το ατύχημα.


http://news247.gr/