Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πιερικός Αρχέλαος - ΑΕΚ

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Κατερίνη

Δημήτρης Γαλάνης:                         
«Όταν η ΑΕΚ παίζει στη Κατερίνη σίγουρα είναι γεγονός»
Κώστας Μπεχλιβάνης:
                    
«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας,
όπως όλοι από δω και πέρα»
Το μπάσκετ σε όλο του το μεγαλείο το Σάββατο στην Κατερίνη. Στις 5 το απόγευμα ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει σε ένα καθοριστικό παιχνίδι την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο Πιερικός Αρχέλαος είναι καθόλα έτοιμος γι΄ αυτό τον αγώνα τον οποίο οι φίλαθλοι περιμένουν για να δουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Κώστας Μπεχλιβάνης, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr  δήλωσαν τα εξής:
Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Όταν η ΑΕΚ παίζει στη Κατερίνη σίγουρα είναι γεγονός. Το παιχνίδι έχει σημασία και για τις δυο ομάδες. Εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι και αποφασισμένοι για ένα καλό παιχνίδι. Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του και δεν πρέπει παθητικά να δέχεται τη μοίρα του».
Κώστας Μπεχλιβάνης – καλαθοσφαιριστής, αρχηγός της ομάδας: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας, όπως όλοι από δω και πέρα. Η ΑΕΚ έχει πολλούς και .έμπειρους παίκτες και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Σίγουρα θα είναι ένας αγώνας που ο νικητής θα έχει πολλά οφέλη. Εμείς περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος».

● Διαιτητές στον αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γεωργιάδης, Ξενικάκης και Γ. Πουρσανίδης. Κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

*
Ο αγώνας με την ΑΕΚ στο διαδίκτυο

Ο αγώνας του Πιερικού Αρχελάου με την ΑΕΚ θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ιστοσελίδα:



*
Φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας Μπάσκετ

Στις 11,30 το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο τη; Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου με αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 2002 και 2003-2005 θα αντιμετωπίσουν σε φιλικούς αγώνες τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ.

Επίσης στις 12,30 την ίδια μέρα, στο νέο κλειστό γυμναστήριο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνη, η παιδική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΕΚΑΣΘ.