Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Από ολόγυμνος στα βάτα στην κορυφή της πολιτικής

Η ιστορία είναι πολύ παλιά αφού έγινε πριν από 31 ολόκληρα χρόνια. Την αποκαλύπτει όμως σήμερα το diktionews.gr λόγω της τεράστιας αξίας της αφού ο πρωταγωνιστής της διετέλεσε σε κορυφαίο
πολιτειακό αξίωμα επί σειρά ετών ενώ η πρωταγωνίστρια υπήρξε αδελφή σημαίνοντος στελέχους του ΠΑΣΟΚ το οποίο διετέλεσε σε πολλά χαρτοφυλάκια έως και σήμερα.

Ήταν ένα ανοιξιάτικο βράδυ του 1981. Το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν προ των πυλών της εξουσίας. Ο νεαρός φέρελπις βουλευτής ήταν σφόδρα ερωτευμένος με την αδελφή του φίλου του και διατηρούσε δεσμό γεμάτο ερωτικό πάθος. Μόνο που η... δικιά του δεν έμενε στην Αθήνα και έπρεπε να διανύει εκατοντάδες χιλιόμετρα προς τα νότια προκειμένου να χαρεί τους χυμούς της.

Έπαιρνε λοιπόν το αυτοκίνητό του και ταξίδευε όλο το απόγευμα για να φτάσει κοντά της αργά το βράδυ. Από ένα απόμερο σημείο της πόλης της την έπαιρνε και κατευθύνονταν σε κοντινό βουνό όπου μέσα στο αυτοκίνητο μετρούσαν ο ένας το κορμί του άλλου.

Ήταν δε τόσο το πάθος τους που δεν κοιτούσαν τι συνέβαινε γύρω τους. Στο σημείο όπου στέγαζαν το ερωτικό πάθος του υπήρχαν μόνο στάνες. Οι βοσκοί που βρίσκονταν εκεί έκαναν χάζι το ζευγάρι αλλά τίποτα παραπάνω.

Μέχρι που το μυστικό άρχισε να ξεφεύγει από τις στάνες και να... κατεβαίνει μέχρι την κοντινή παραθαλάσσια πόλη. Σε αυτήν ο πατέρας της κοπέλας ήταν σημαίνων παράγοντας. Το πικάντικο νέο μαθεύτηκε και κάποιος ο οποίος καθόλου δεν αγαπούσε τον φέρελπι βουλευτή – ήταν τοπικός επιχειρηματίας που είχε αποταχθεί από τον στρατό λόγω της στήριξης που είχε παράσχει στο καθεστώς της χούντας - αποφάσισε να τον ξεμπροστιάσει.

Εκείνο το ανοιξιάτικο βράδυ ειδοποιήθηκε ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος να ανέβει μια βόλτα μέχρι το βουνό γιατί κάτι θα συνέβαινε. Γύρω στις 3 το πρωί οι βοσκοί επέδραμαν στο αυτοκίνητο και έβγαλαν το ζευγάρι κακήν κακώς έξω από αυτό.

Οι δύο νέοι ολόγυμνοι και σοκαρισμένοι άρχισαν να περιφέρονται μέσα στα βάτα όπως τους γέννησε η μάνα τους. Μέχρι που έπεσαν στον αστυνομικό. Ο οποίος τους συνέλαβε για... προσβολή της δημοσίας αιδούς!

Τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα και κατανοώντας τη σοβαρότητα του θέματος - αφού ο νεαρός ήταν βουλευτής και η νεαρά γόνος της μεγαλύτερης οικογένειας της πόλης του – ζήτησε τη συμβουλή των ανωτέρων του από την έδρα του νομού.

Το περιστατικό έγινε άμεσα γνωστό και στην Αθήνα. Οι τηλεφωνικές γραμμές κυριολεκτικά άναψαν. Τελικά γύρω στις 6 το πρωί δόθηκαν ρούχα στο ζευγάρι και ο φέρελπις βουλευτής αποχώρησε με την ουρά κάτω από τα σκέλια.

Το γεγονός θάφτηκε πολύ βαθιά. Ο αστυνομικός ύστερα από λίγο καιρό μετατέθηκε στο βορειότερο άκρο της χώρας ως προειδοποίηση ότι αν τολμούσε οποτεδήποτε να πει το παραμικρό θα υφίστατο ακόμη χειρότερα.

Τα χρόνια πέρασαν και ο νεαρός – τότε – μεσουράνησε στο πολιτικό στερέωμα και σήμερα θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους και πλέον έμπειρους κοινοβουλευτικούς άνδρες της Ελλάδας του οποίου η γνώμη είναι σεβαστή από τους πάντες. Αν και την αδυναμία του στον ποδόγυρο δεν έκοψε ποτέ!

http://www.diktionews.gr/topnews/1271-2012-03-12-19-47-11