Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!


ZHΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! 

«Όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια του BriefingNews.gr στο Λονδίνο Κωνσταντίνα Γιαχνάκη, η εφημερίδα Μετρό του
Λονδίνου αναφέρεται με απίστευτης έντασης προκλητικά σχόλια στη χώρα μας. 
Όπως γράφει ο ανιστόρητος αρθρογράφος, βλέποντας τα βίαια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα αισθανόταν ικανοποιημένος για το γεγονός ότι τα μάρμαρα, που έκλεψε ο Λόρδος Έλγιν από τον Παρθενώνα, παραμένουν ασφαλή στο Βρετανικό Μουσείο! 
Αλλά η πρόκληση και η ασέβεια προς τον Ελληνικό πολιτισμό, που έπεσε θύμα των αποικιοκρατών, δεν σταματά εδώ. 
Διερωτάται, εάν το τίμημα ενός ακόμη σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας θα μπορούσε να οδηγήσει στη μεταφορά και του υπόλοιπου τμήματος του Παρθενώνα στο Λονδίνο και το Βρετανικό Μουσείο, προκειμένου να ενωθεί με τα ελγίνεια μάρμαρα και «να παραμείνουν ασφαλή στην Αγγλία»!! (από τον «Τύπο της Αττικής» ) 

Ερώτηση του ΑΜ – Ασφαλές το Λονδίνο; Μια πόλη που έγινε αγνώριστη μετά από την πολεοδομική «αναδιοργάνωση¨ του ιστορικού κέντρου της πόλης που έκαναν οι Γερμανοί με την LUFTWAFFE του Goering. Ένα Λονδίνο που θα μαζέψει εκατομμύρια ξένους αυτό τον Ιούνιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες όταν έχει ανοιχτά πολιτικά (και με κάποιους στρατιωτικά) μέτωπα - με τους Αφγανούς, την Αλ. Καίντα, τους Ιρακινούς, τους Αργεντινούς, τους Πακιστανούς των συνόρων, με τους Σομαλούς , με τους Ιρλανδους που έβαλαν μια τεράστια βόμβα στο Μουσείο του Πυργου του Λονδινου, και με χιλιάδες δικούς τους θρησκευτικούς εξτρεμιστές;


http://www.causes.com/causes/206809-/actions/1597280?template=activity_mailer%2Fnew_activity&causes_ref=email

Δια χειρός Θωμά Νικολόπουλου