Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΥΟ(2) ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ


Δημήτρης Γαλάνης:
«Απλά, δεν έχω δει ξανά άλλη ομάδα που αγωνίζεται εντός έδρας να έχει και τους δυο ψηλούς της με 5 φάουλ μέσα σε 20 λεπτά (4 φάουλ επιθετικά σε pick and roll), ούτε αντίπαλη ομάδα να παίρνει 8-9 φάουλ ...επαφής»


Κώστας Μπεχλιβάνης:

«Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε την κατάσταση πρώτα για μας και δεύτερο για όσους νοιάζονται για την ομάδα και το δείχνουν έμπρακτα κάθε Σάββατο στο γήπεδο»




Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Νέα Κηφισιά στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Κώστας Μπεχλιβάνης, αρχηγός της ομάδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:


Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ποτέ δεν λαϊκίζω, ποτέ δεν λέω κάτι για να δημιουργήσω κάποια εντύπωση και τα παιδιά που μας σφύριξαν το Σάββατο, τα τιμώ και ειλικρινέστατα είναι και καλοί διαιτητές και καλοί άνθρωποι. Απλά, δεν έχω δει ξανά άλλη ομάδα που αγωνίζεται εντός έδρας να έχει και τους δυο ψηλούς της με 5 φάουλ μέσα σε 20 λεπτά (4 φάουλ επιθετικά σε pick and roll), ούτε αντίπαλη ομάδα να παίρνει 8-9 φάουλ ...επαφής. Τέλος πρέπει οι διαιτητές όπου και σφυρίζουν, είτε στην Αθήνα, είτε στην Πάτρα, είτε στη Γαύδο, πρέπει να σφυρίζουν το ίδιο. Ο ρόλος τους είναι ακρογωνιαίος για το μπάσκετ, είναι ρόλος δικαιοσύνης».


Κώστας Μπεχλιβάνης – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όχι μόνο λόγω της βαθμολογικής θέσης και των δύο ομάδων, αλλά και λόγω της αξίας του αντιπάλου μας. Είχαμε πολλά προβλήματα όλη τη βδομάδα και δεν προετοιμαστήκαμε όπως θα θέλαμε, κάτι που μας βγήκε και στον αγώνα. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε την κατάσταση πρώτα για μας και δεύτερο για όσους νοιάζονται για την ομάδα και το δείχνουν έμπρακτα κάθε Σάββατο στο γήπεδο».


--------------------------------------------------------------------


Οι «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» στον Πιερικό Αρχέλαο


Ευχήθηκαν «Καλή Χρονιά» και μοίρασαν ημερολόγια




Αντιπροσωπεία του συνδέσμου φιλάθλων «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» επισκέφθηκε πρόσφατα στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης την ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου.


Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά, η διανομή των καλαίσθητων ημερολογίων που κυκλοφόρησε και φέτος ο δραστήριος σύνδεσμος που τα μέλη του σε κάθε αγώνα είναι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, καθώς και η εκδήλωση συμπαράστασης, για μια ακόμη φορά, στις δραστηριότητες του Πιερικού Αρχελάου.


Στη συνάντηση ήταν όλοι οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές, ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος Απόστολος Πόδας που ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία γι΄ αυτή την εκδήλωση αγάπης και ο Δημήτρης Πόδας, μέλος του Δ.Σ. του Πιερικού Αρχελάου.


Μετά την επίσκεψη, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr οι κ.κ. Χρήστος Τομπουλίδης και Δημήτρης Πόδας, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:


Χρήστος Τομπουλίδης – έφορος συνδέσμου «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»: «Ήρθαμε σήμερα εδώ να ευχηθούμε στου καλαθοσφαιριστές μας και στους προπονητές Χρόνια Πολλά με υγεία, με νίκες και να παίΖουν όσο καλύτερα μπορούν με στόχο την παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία. Εμείς σαν σύνδεσμος θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα».


Δημήτρης Πόδας – μέλος Δ.Σ. ΣΦΚ «ΠιερικόςΑρχέλαος»: «Ευχαριστούμε θερμά τους «Μελανόλευκους» που ήταν και σήμερα κοντά μας και ευχόμαστε σε όλο το φίλαθλο κοινό Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η κοινωνία μας. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και στηρίζει την ομάδα και εμείς με τη σειρά μας πρέπει να υλοποιούμε τις προσδοκίες του. Ιδίως σε τέτοιες εποχές ο που αθλητισμός αποτελεί πνεύμονα και σημαντικό σημείο στήριξης για τη νεολαία και γενικότερα σε μια κοινωνία, όπως της πόλης μας που έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες στον τομέα αυτό. Η συνεργασία μας μαζί του πρέπει να είναι αγαστή σε όλα τα επίπεδα και καθημερινά δίνουμε τον αγώνα μας γι΄ αυτό το θέμα».




ΦΩΤΟ:


H αντιπροσωπεία του συνδέσμου φιλάθλων «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» σε αναμνηστική φωτογραφία με την ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου






Ο εκπρόσωπος του συνδέσμου Χρήστος Τομπουλίδης μοιράζει «Τιμής Ένεκεν» τα ημερολόγια στους καλαθοσφαιριστές






Ο καλαθοσφαιριστής Σωτήρης Μπουρδάνος, πάντα ευδιάθετος, με τους «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»