Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλη εκδήλωση αγάπης για τα ΑμεΑ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 στο Βελλίδειο


Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Θεοχάρης Αποστολίδης σας προσκαλούν στην
καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση χαμόγελου, ελπίδας και αγάπης για τα ΑμεΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις 16.45, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συμβάλλει στην άρση των φραγμών και των προκαταλήψεων που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες, υποστηρίζοντας την πρόοδο στην ισότιμη εφαρμογή των δικαιωμάτων τους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
16:45-17:20 Προσέλευση φορέων
17:30 Έναρξη εορταστικής εκδήλωσης με τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου
Θεσσαλονίκης και τη Χορωδία ΑμεΑ
17:50 Χαιρετισμοί
18:30 Βραβεύσεις ΑμεΑ που αρίστευσαν σε διάφορα αθλήματα
19:00 Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα
22:15 Πέρας εκδήλωσης

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι παρακάτω:
«Η Αναγέννηση Α.Ε.» - Κέντρο Αποθεραπείας Αποκατάστασης, Αρωγή-Euromedica (Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Θεσσαλονίκης), Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Παθολογική Κλινική «Άγιος Δημήτριος», Νευροψυχιατρική Κλινική Α. Πισσαλίδη – Α. Καρίπη Α.Ε., Κωνσταντίνος Στασινόπουλος Νευροψυχιατρικές Κλινικές Α.Ε., Modagri Plants, Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΑΣΘ, Express Service, Χούτος Catering, Αλλαντικά Πασσιάς, Πολυκαταστήματα FOKAS, Εχέδωρος Εκδοτική, Μαυρογένης Α.Ε. Γραφικές Τέχνες.
Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η ΕΤ-3 και ο Αγγελιοφόρος της Κυριακής.