Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Φεύγει το Αστυνομικό τμήμα Αιγινίου στο Κολινδρό?


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Καλησπέρα σας Κυρία Μαυριδου,

Με μεγάλη ανησυχία έμαθα πως το αστυνομικό τμήμα του Αιγινίου θα φύγει και θα μεταφερθεί στο Κολινδρο.

Κατανοώ πως κάποιες περικοπές πρέπει να γίνουν και θέλουν οι υπεύθυνοι να μειώσουν τα έξοδα
του τμήματος με αυτόν τον τρόπο…

Αλλά, ένας από τους ρόλους της αστυνομίας είναι να προστατεύει τους πολίτες , πράγμα που δεν θα μπορέσει να κάνει πλέον αν όλοι οι αστυνομικοί βρίσκονται στο Κολινδρο.!!

15 λεπτά χρειάζονται για να κατέβει ένα αμάξι από το Κολινδρο μέχρι το Αιγίνιο… πόσα μάλλον για να φτάσει στην Μεθώνη, στο Μακρυγιαλο ή ακόμα και στην Πυδνα !!!

Θα μείνει ακάλυπτη μια τεράστια έκταση του Δήμου.. και θα γιορτάσουν κάθε μέρα οι κλέφτες !!

Αν ο σκοπός της κίνησης αυτής είναι να μην πληρώσουν ένα ενοίκιο, προτείνω να τους στεγάσει δωρεάν κάποιο κοινοτικό ή δημοτικό κτήριο.. Έχουν μείνει άδεια πολλά κτήρια στο καινούριο μας Δήμο ( πρώην κοινότητες, πρώην σχολεία, πρώην Δημαρχίες..)

Αν για παράδειγμα μεταφέρονταν το αστυνομικό τμήμα στα γραφεία της πρώην Δημαρχίας Μεθώνης, τα οποία βρίσκονται στο Μακρυγιαλο και όπου υπάρχουν ακόμη υπάλληλοι του Δήμου, δεν θα πλήρωναν ούτε ενοίκιο ούτε ρεύμα ούτε νερά… και θα ήταν σε μια τοποθεσία πολύ πιο αποτελεσματική για να εκτελέσουν οι αστυνομικοί το έργο τους ..

Δεν γνωρίζω αν είναι αυτό το θέμα στις αρμοδιότητες σας, αλλά θα ήθελα πολύ να το εξετάσετε και ίσως να βρείτε μια ευνοϊκότερη λύση.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δεδε Ιζαμπελ

http://dedeisabelle.wordpress.com/