Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Δανειολήπτης δικαιώθηκε δικαστικά για χρέη προς τις τράπεζες!

Δανειολήπτης  απέδειξε αδυναμία πληρωμής  δικαιώθηκε αφού το Ειρηνοδικείο του Ηρακλείου έσβησε το μεγαλύτερο μέρος του χρέους του στις τράπεζεςΔανειολήπτης που απέδειξε αδυναμία πληρωμής και έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου 3869/2010, δικαίωσε το Ειρηνοδικείο του Ηρακλείου. Διέγραψε από το χρέος του προς τράπεζες συνολικού ύψους 300.000 ευρώ, το ποσό των 250.000 ευρώ
καλώντας τον να πληρώσει τις 50.000 ευρώ όπως ο δανειολήπτης είχε ζητήσει. Το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, αναγνώρισε την ειλικρίνειά του σε όσα αυτός προέβαλε στην αίτησή του.
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, τονίζει «ότι με τις συνεχείς θετικές αποφάσεις των Ειρηνοδικείων Κρήτης, νοιώθει δικαιωμένη και καλεί τους καταναλωτές - δανειολήπτες της Κρήτης, να επωφεληθούν από τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου 3869/2010 και να εμπιστευτούν τις Πιστοποιημένες Ενώσεις Καταναλωτών, μα προπάντων την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η οποία είναι έτοιμη με το έμπειρο στελεχιακό της προσωπικό, σε εθελοντική βάση, να συνδράμει κάθε πολίτη».

http://www.eklogika.gr/news/6957