Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Διπλό ο Πλατανιάς, ντου ο Κούγιας!

Διπλό ο Πλατανιάς, ντου ο Κούγιας!
Δυο διπλά περιλάμβανε η (ο Θεός να την κάνει) πρεμιέρα της Football League! Ο Πλατανιάς άλωσε την Αγυιά επικρατώντας με 1-0 της Παναχαϊκής σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με δυο αποβολές και
καθιερωμένο ντου του Αλέξη Κούγια στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκίνησε βλέποντας το ματς από τα επίσημα δίπλα από την αντιδήμαρχο της Πάτρας, στη συνέχεια βρέθηκε στον πάγκο κι όταν ακυρώθηκε γκολ της ομάδας του στο 67' έκανε και το ντου του!

Σας έλειψε ο Αλέξης Κούγιας;

Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Μιρτσέτα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο γήπεδο της Αγυιάς κι έβαλε τον Πλατανιά μπροστά στο σκορ στο 10'. Η Παναχαϊκή προσπάθησε να επανέλθει, σκόραρε στο 67' όμως ο διαιτητής Κατσικογιάννης από την Ηπειρο ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ στον Φουρτάδο.


Η συγκεκριμένη απόφαση εξόργισε τους «Αχαιούς» και τις 4000 των οπαδών τους, με τον Αλέξη Κούγια να μπαίνει στο αγωνιστικό χώρο! Δύο λεπτά μετά ο Κατσικογιάννης απέβαλε τον τεχνικό του Πλατανιά, Τίμο Καβακά λόγω διαμαρτυριών. Να σημειωθεί ότι το ματς διεκόπη για τρία λεπτά!


Τελικά οι δυο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι γινόταν... ροντέο, με τον Ιωάννου να αποβάλλεται στο 88' για τους Πατρινούς και τον Μιρτσέτα στο 90+2' για τους Χανιώτες.


Παναχαϊκή (Μουράτ Σεροπιάν): Μάλαρτζ, Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Τσεμπερίδης (51' Ουρτάδο), Κοιλιάρας, Σπίνουλας (72' Κυβελίδης), Φούφουλας, Μιλοσέσκι (58' Ατματζίδης), Μενδρινός, Ντίνας, Φουρτάδο.
Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ραπτάκης, Πότσι, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Ναζλίδης (80' Μανουσάκης, 90+5' Δρακάκης), Μαραγκουδάκης, Τσεσμελής (62' Δράμι).

Η «βασίλισσα» είναι εδώ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Βέροια, η οποία υποδέχθηκε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τον Βύζαντα Μεγάρων του οποίου επιβλήθηκε με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Κάντι στο 40', ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Βεργώνη στο 19'.


Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς (90' Σιλιγαρδάκης), Μπαργκάν (76' λ.τ Λαναρής), Λανγκλέ, Φαρινόλα (73' Τάντιτς), Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης.
Βύζας Μεγάρων (Ηλίας Φυντάνης): Μιχελής, Μπέριος, Γκούμας, Αρκουμάνης (63' Ρεβύθης), Στρατάκης, Λίτσης (84' Σκαφτούρος), Σανόκο, Μωυσιάδης, Ουαταρά, Πλάτανος, Χριστοφιλέας.

Με το δεξί τα Γιαννιτσά

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερο ντεμπούτο στην Football League, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Θρασύβουλου στη Φυλή!


Το γκολ της Αναγέννησης σημείωσε ο Μπέκας στο 36', ενώ στο ματς υπήρχαν και δυο δοκάρια, ένα οριζόντιο με τον Γιόνδη στο 56' κι ένα με τον Κακαρά στο 90'.


Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Ανδριόλας, Βασιλείου, Ψιάνος, Σύρος, Ζουμπουλάκης, Κόλτζος, Κανελλόπουλος, Παναγιωτάκος (60' Βλάχος), Καρλόπουλος, Σκόνδρας (46' Μπάτσι), Νικολάου.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Μπέκας, Σερέτης, Σπαθάρας, Τσίγκος, Αλμπάνης (65' Μυλωνάς), Παπαδόπουλος, Γιόνδης, Νταντίδης, Μπαξεβάνος.

Κυριακή (30/10, 15:00)

Παναχαϊκή-Πλατανιάς Χανίων 0-1 (10' Μιρτσέτα)
Βέροια-Βύζας Μεγάρων 1-0 (40' Κάντι)
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1 (36' Μπέκας)

Δευτέρα (31/10)

Πανθρακικός-Καλλονή

Σάββατο (29/10)

Καλλιθέα-Διαγόρας 1-0

Επιμέλεια: Μιχάλης Παπαδάκος

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10486&subid=2&pubid=128831212