Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ο Αναστόπουλος έστειλε μήνυμα

30.10.2011ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Μια του κλέφτη (με ΠΑΟΚ), δυό του κλέφτη (με ΑΕΚ), …τρεις του κλέφτη (με Ολυμπιακό)! Ο ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου, έβγαλε τη δύσκολη τριάδα αγώνων με τους 3, από τους 4, μεγάλους χωρίς να χάσει. Με απολογισμό 5 βαθμούς και τις
ισοπαλίες στις δύο πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Τούμπα και Καραϊσκάκη!

Ο ‘μουστάκιας’ κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και πάνω στην ομάδα του. Με τη …γνωστή ‘ελληνική καινοτομία’ κιόλας, χωρίς τον Σουμπίνιο, τον σημαντικότερο παίχτη του ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα, δανεικό από τον Ολυμπιακό! Αν μάλιστα ο 2ος επόπτης ήταν πιο προσεχτικός, ο ΟΦΗ με τον αναγεννημένο Βαγγέλη Μάντζιο, ίσως να είχε ισοφαρίσει νωρίτερα. Αν μάλιστα ήταν πιο προσεχτικός στο τέλος που βρήκε χώρους, θα μπορούσε να αποδράσει πετυχαίνοντας την πλήρη ανατροπή!

Ο διαιτητής Σέλιος αρκέστηκε σε λίγα σφυρίγματα και βοήθησε ώστε το παιχνίδι να έχει ρυθμό, αν και χαρίστηκε τις κάρτες στον Μιραλάς και τον Μανιάτη. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την καθολική υπεροχή στον αγώνα χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια καθαρή φάση για γκολ. Τέτοια, την πρώτη στο ματς, την έκανε στο 21’ ο ΟΦΗ, με τον Λόπεθ να μην μπορεί να πλασσάρει τον Κοστάντσο από πολύ κοντά. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Τζιμπούρ εκμεταλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας ύστερα από την απόκρουση του Κάρολ στο σουτ του Φετφατζίδη και έστειλε την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Ο Μιραλάς με παρόμοιο τρόπο, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Πειραιώτες και έκανε όλους, ακόμα και τον Βαλβέρδε, να πιστέψουν ότι ο αγώνας τελείωσε. Με τον Ισπανό να προχωρεί σε αλλαγές σκεφτόμενος τον αγώνα στο Ντόρτμουντ, ο Μάντζιος υποδέχθηκε το δώρο του Κοστάντσο με ανοιχτές αγκάλες. Μέσα στον πανικό από το 2-1, 3 λεπτά αργότερα σε μία σύγχυση στην άμυνα των ερυθρολεύκων, έπειτα από κόρνερ, ο Γεωργίου ισοφάρισε για τους Κρητικούς. Ένα αποτέλεσμα που οι Ηρακλειώτες κράτησαν με άνεση ως το τέλος.

Ο Έλληνας τεχνικός, πρώην άσος των ερυθρολεύκων, και οπαδός τους, έχει επιλέξει τον δύσκολο δρόμο για να καταφέρει κάποια στιγμή να προκαλέσει το ενδιαφέρον τους. Να τους δυσκολεύει σε όσα ματς τους αντιμετωπίζει ή ακόμα και να τους στερεί βαθμούς. Φαίνεται πως δεν έχει χωνέψει εκείνον τον εμπαιγμό του Κόκκαλη, έναν περασμένο Μάϊο που του πρόσφερε τη θέση στον πάγκο της ομάδας, με ημερομηνία λήξης της συνεργασίας στο τέλος της σεζόν.

Ο Αναστό θέλει σαν τρελός τη θέση του κόουτς στον Πειραιά αλλά έχει φιλοδοξίες. Θέλει όταν αυτό συμβεί να γίνει στο σωστό χρόνο και να χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης διοίκησης και φιλάθλων. Είναι εγωιστής αλλά και πεπεισμένος ότι θα γράψει ιστορία. Το μέλλον θα αποδείξει αν το όνειρό του είναι πραγματοποιήσιμο!

http://www.statesmen.gr/