Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ στην Τούμπα!

Επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ στην Τούμπα!Επεισόδια στην Τούμπα και μάλιστα σοβαρά!

Δυο ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι! Για την ακρίβεια έπεφταν για περίπου 10-15 λεπτά κροτίδες κρότου-λάμψης και υπήρχαν καπνοί από φωτιά, προφανώς από φωτιά
σε κάδους, καθώς η φωτιά έσβησε άμεσα.
Πιο συγκεκριμένα, ομάδα ατόμων φέρεται να επιτέθηκε σε κλούβα των ΜΑΤ κι ακολούθησε πανικός, με την αστυνομία να απαντά με δακρυγόνα και κροτίδες κρότου - λάμψης στις μολότοφ και τις πέτρες της ομάδας. Η κινητικότητα στην περιοχή γύρω από την Τούμπα ήταν έντονη, ενώ αυτή την ώρα η αστυνομία βρίσκεται σε θέση μάχης, φοβούμενη κι άλλη επίθεση...

Το γήπεδο έχει αποκλειστεί και πιο συγκεκριμένα οι οδοί Κλεάνθους και Λαμπράκη και η κίνηση γύρω από το γήπεδο θα αποκατασταθεί, όταν φτάσουν οι αποστολές των ομάδων, οι οποίες θα φτάσουν με σχετική καθυστέρησει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα βρίσκονται 22 κλούβες των ΜΑΤ προκειμένου να ελέγξουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Γύρω στις 18:00 οι κλούβες άρχισαν να αποχωρούν σιγά σιγά κι επανήλθε η ομαλότητα με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται και τους οπαδούς να έχουν πρόσβαση στο γήπεδο. Δέκα λεπτά πριν τις 18:00 έφτασε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η αποστολή του Παναθηναϊκού κι ένα βαν που μετέφερε τους επίσημους του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κουκουλοφόροι βγήκαν από το προαύλιο σχολείου που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο κι έριξαν και κροτίδες ΑΚ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=128831278