Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Σχηματισμό νέας κυβέρνησης ζήτησε και πάλι από τη Βουλή ο Γ. Καρατζαφέρης


Την παραίτηση του πρωθυπουργού και το σχηματισμό νέας κυβέρνησης η οποία θα μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη στενωπό, ζήτησε και πάλι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης. Ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας κατά τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο
του υπουργείου Οικονομικών, αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτά τα βάναυσα μέτρα θα είναι και τα τελευταία και επεσήμανε, ότι ακόμα και κυβερνητικοί βουλευτές παραδέχθηκαν ότι η σημερινή κατάσταση δεν είναι υπόθεση ενός κόμματος.
Ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόταν σε προηγούμενη παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Λιντζέρη, ο οποίος είπε ότι καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης και αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο, έκανε λόγο για «ψήφο ανάγκης και αναμονής για λυτρωτικές πρωτοβουλίες και όχι για ψήφο εμπιστοσύνης και αποδοχής».
Ο κ. Καρατζαφέρης, υποστήριξε επίσης ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από το τέλμα και υποστήριξε ότι χώρα οδηγείται σε ανήκεστη βλάβη εξαιτίας της επιμονής του πρωθυπουργού να μείνει γαντζωμένος στην εξουσία.
«Ξέρουν οι βουλευτές ποια είναι η θέση της χώρας στη επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής;» ρώτησε με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πορεύεται χωρίς σχέδιο κάνοντας λάθη επί λαθών και εγκλήματα επί εγκλημάτων.

http://www.eklogika.gr/news/6446