Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον «θρύλο» του


Το τελευταίο «αντίο» στον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, σε ηλικία 100 ετών, είπε σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού σήμερα
το μεσημέρι
Η νεκρώσιμος ακολουθία του «Βενιαμίν» της οικογένειας, που αποτελούσε ζωντανό «θρύλο» του συλλόγου, τελέστηκε στην Αγία Τριάδα του Πειραιά.
Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, το «παρών» στη κηδεία του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην μεγαλομέτοχος της, Σωκράτης Κόκκαλης, ο γιος του Πέτρος Κόκκαλης, ο Σταύρος Νταϊφάς, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο πρώην μπασκετομπολίστας της ομάδας, Γιώργος Σιγάλας, ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά, Χρήστος Αγραπίδης, αλλά και η βουλευτής Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης

Από το ποδοσφαιρικό τμήμα παραβρεθήκαν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο 4ος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης, ο γενικός αρχηγός Τάσος Μητρόπουλος, ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Κυριάκος Δουρέκας, καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές Όλοφ Μέλμπεργκ, Βασίλης Τοροσίδης, Αριέλ Ιμπαγάσα, Γιάννης Φετφατζίδης, Φρανσουά Μοντέστο και Γιάννης Ποτούριδης.

Το στέφανο του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη
Το στέφανο του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη
Από την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, έδωσαν το «παρών» οι Ανδρέας Ανδρεάδης και Ντίμα Φιλίποφ ενώ από το πόλο ήταν οι Νίκος Δεληγιάννης, Τάσος Σχίζας και Φώτης Μπλάνης.

Εκτός από τα μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού, στη νεκρώσιμο ακολουθία παραβρέθηκε και πλήθος κόσμου, συνοδεύοντας τον κύριο Λεωνίδα στην τελευταία του κατοικία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στεφάνια κατατέθηκαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Σωκράτη Κόκκαλη, τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, από συνδέσμους της Θύρας 7 απ' όλη την Ελλάδα, τον Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον πρώην Δήμαρχο Πειραιά και παλαίμαχο παίκτη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Παναγιώτη Φασούλα και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης