Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ο Γερουλάνος διώχνει 70 εργαζόμενους και κρατά ένα συνταξιούχο!


Τίτλοι τέλους για 70 εργαζομένους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και μάλιστα με ιδιαίτερη σπουδή από το γραφείο του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου.
Τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κάνει οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι (με το καθεστώς της σύμβασης της
μιας μέρας) δεν εγκρίθηκαν από το δικαστήριο και έτσι οι άνθρωποι αυτοί, σχεδόν όλοι οικογενειάρχες με 8, 9 ή ακόμη και 10 χρόνια στη ΓΓΑ, πετάγονται κυριολεκτικά στο δρόμο.
Πού βρίσκεται η σπουδή του κ. Γερουλάνου; Το γραφείο του υπουργού – προφανώς κατόπιν εντολής – κινήθηκε αστραπιαία για την καθαρογραφή αλλά και, στη συνέχεια, την κοινοποίηση της απόφασης απόρριψης των ασφαλιστικών μέτρων στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Κάτι που δεν συνηθίζεται ιδιαίτερα όταν αφορά εργαζόμενους που χάνουν τη δουλειά τους. Όμως ο κ. Γερουλάνος πιστός στις επιταγές της κυβερνητικής πολιτικής των απολύσεων, δεν έχασε ούτε λεπτό.
Την ίδια βέβαια στιγμή ο συνταξιούχος της ΓΓΑ έκανε και πάλι την εμφάνισή του στα γραφεία της Γραμματείας υποστηρίζοντας ότι έλειπε σε… άδεια για περίπου δύο μήνες.
Αλήθεια πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει ο κ. Γερουλάνος τους εργαζόμενους όταν κρατάει έναν 76χρονο και διώχνει νέους ανθρώπους 30 και 40 χρονών με ουσιαστική προσφορά στη ΓΓΑ;

http://www.kentrinews.gr/